benım konumumda şuan 10cm civarı var yarın kaç olur toplam
Tam konum neresi ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbenım konumumda şuan 10cm civarı var yarın kaç olur toplam
Tam konum neresi ?
Ordu'nun merkez durumunu tam bilemiyorum ama Mesudiye, Akkuş gibi yüksek rakımlı ilçelerinde 50 cm aşılabilir..
Vezirköprü kopuyor 10 cm buldu yoğun devam ediyor
Gözün aydın kral..
Samsun'da özellikle gece ilerleyen saattlerde son yılların en güçlü kar yağışını bekliyorum. Buna Amasya, Tokat ve sabah saattlerine doğru Ordu'da dahil.. Samsun'dan tek korkum, sahillerde yağan karın yerde tutunamaması. Onun haricinde yağışlar güzel olacaktır inşallah. Tokat, Amasya ( özellikle kuzey doğu ilçeleri ) 30 cm lik cetvellerini hazırlasınlar bence
500 metre biraz değil çok fazla olmuş ?
Mgm 50 dedi
500 metre altı yine fos olur üzeri için güzel şeyler yapabilir. Kar yagar örtü yapar ama tutmaz hemen erir şimdiden söylemek lazım. Yarın ögleden sonra soguklar bir tık daha güçleniyor. Sonra ne oldu burası da şöyle böyle demeyin.
Kesinlikle katılıyorum ama 500 metre biraz fazla olmuş onu 100'e indirsek daha iyi olur
Samsun için tek korkum yağan karın sahillerde az örtü oluşturması. Zira yer sıcaklıkları genellikle +1,2 değerlerde olacak.
trabzon ne durumda bilen var mı
Ben biraz göz attım, kar şartları salı öğleden sonra oluşmaya başlıyor. Ama ne kadar alırsınız bilemiyorum
Samsun'a yarın öğleden sonra saat 16 gibi hafif kar yağışı başlayabilir. Gece ise özellikle yüksek kesimlerinde şenlik var şenlik
Gel dostum misafirimiz ol birlikte yaşayalim sistemi istanbul'uma sevgiler okullar acilsada kavuşsak ❄
Uzakta değilim, Canik dağlarının güney yakasında bulunan Erbaa'dayım. Beraber yaşayacağız sayılır
Bu sistemin kralı net Samsun oldu. Adamlar yağmurla başladılar, zirvede bitiriyorlar. Helal olsun Samsun
Karadenize güzel yağış bıraktı :d
Azor şimdi uyandı. 2 siklon üzerinden geçince kuzey batılı hal aldı meçbur o siklonunda Rusya kuzeyine dogru gitmesini beklicez.
O siklonun bize sarkma ihtimali yok mu ?
Kar haritasını paylaşabilir misiniz ? Yağışlarda dediğiniz gibi bir azalma göremedim çünkü.
Sanki bu modelde Giresun’da sınır gibi geldi siz ne dersiniz
Devamı var. Biraz sabır..