Tüm modeller fena kayaya çarptı bir tanesi Zonguldagi bilemedi yağmur veren yoktu
Poyraz fırtınası Zonguldak a genelde yağmur getirir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTüm modeller fena kayaya çarptı bir tanesi Zonguldagi bilemedi yağmur veren yoktu
Poyraz fırtınası Zonguldak a genelde yağmur getirir
Ben paylaştığım zaman ya - 42 gelir ya +16 gelir ?
Öğle güncellemesini de alsana elin şanslı bir de yakın vadede başarılı ECMWF
Kaçan buyuk balığa üzülüyoruz tabi ama bir bakmışsın sonraki sistem şanslıyız inşallah
Şaka gibi ya yemin ediyorum isyan etmemek elde değil Yağmur var akşam oldu soğuk girişi olmadimi diye düşünmeye başladım 120 rakım yerde ne örtü var ne kar kaldı geceyide kaybedersek sistem falan kalmaz
şuan -8 gözüküyor zonguldakta
trabzon ne durumda bilen var mı
Samsun'a yarın öğleden sonra saat 16 gibi hafif kar yağışı başlayabilir. Gece ise özellikle yüksek kesimlerinde şenlik var şenlik
Hala sulu yagiyor istedigimiz soguklari yakalayamadik bir türlü
Yazık oldu tüm yağışa Zonguldağın kaderi 1 derece ile kaçırmak
trabzon ne durumda bilen var mı
Ben biraz göz attım, kar şartları salı öğleden sonra oluşmaya başlıyor. Ama ne kadar alırsınız bilemiyorum
Yazık oldu tüm yağışa Zonguldağın kaderi 1 derece ile kaçırmak
3 ten beri araliksiz yagiyor sadece 3 4 cm ortu var yapacak bi sey yok saglik olsun
Samsun için tek korkum yağan karın sahillerde az örtü oluşturması. Zira yer sıcaklıkları genellikle +1,2 değerlerde olacak.
Devrek canlı Zonguldak
Merkez boş hala bekliyoruz bakalım
Ocak sisteminde yine pazar gecesi hic kar yoktu pazartesi 30 cm e uyanmistik bir umut bekliyoruz
Samsun için tek korkum yağan karın sahillerde az örtü oluşturması. Zira yer sıcaklıkları genellikle +1,2 değerlerde olacak.
Dew point yarin ogleden sonra eksi derecelere dusuyor 4 ten sonra sicaklik sıkıntimiz daha olmaz merak etme