Tokat halkı olarak özlediğimiz kara kavuşacağız inşallah. MGM de Pazartesi gününden itibaren hafif kar gösteriyordu artık normal kar yağışlı ikonunu getirmiş. Allah'ın izniyle hasret bitecek
Sibiryali60 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bolu'ya kar için ümidim yok dedimde sanırım Mikail lafları ağzıma tıkacak :'D
=D
-
Orta ve Doğu Karadeniz Kıyılarına Yılın İlk Karı Yağma Potansiyeli Var Şuan Yağışların durumu Önemli Sistemin Artık gelceğini Belirtmek İsterim 24/25 ocak sistemi karadenize hayırlı olsun
Hocam Tokat'a 10 cm kar yağar mi
-
Samsun merkez ve Tekkeköy dolaylarında yağış var.
-
sıcaklık biraz daha düşse 5 cm e kadar kar görebilirsiniz pazartesi ama şuan 1-3 cm veya anlık örtü oluşturur kısa sürede olsa kar göreceksin pazartesi
iyi kar görmedim demem
-
Tokat için pazartesi yağış konusunda umudum yüksek
Teşekkürler hocam
-
Tokat'ta durum nasıl Bilal hocam
-
Muğla kıyılarında yağış gözlemlenebilir.(son radar görüntülerine göre)
-
salı gününe kadar havada kar görebilceksiniz tutcak kadar yoğun yağmayabilir
Sizede teşekkür ederim.
-
Hocam önümüzdeki süreçte Tokat'ta yağış gözükmüyor. Gözüken yağış da havadan düşerken buharlaşıp yok olacak cinsten resmen..
Havalar soğuk. Çoğunlukla 1-2 derecenin üstüne çıkamayacak gibi duruyor. Öğle saatlerinde 3 dereceyi bulup ardından yine inişe geçecektir. Geceleri buzlanma var.
Peki teşekkürler hocam.
-
Hocam bu gece Tokat'a kar yağışı başlar mi ? Başlarsa ne kadar sürer ? Teşekkürler.
-
MGM, Tokat için kar yağışı vermekte kararlı. Bu gece saat 3 buçuk gibi başlayacak. (MGM'ye göre) İnşallah güzel fotoğraflar atarım.
-
3.yılımız kutlu olsun HS ailesi daha nice senelere inşallah
-
Whisper abimle aynı fikirdeyim gelse bile kırıntı olur 20 si sonrasına odaklanalım
Teşekkür ederim hocam iyi geceler.
-
Geçen sene Mart sonunda Tokat'ta kar yağmıştı. Ve Nisan ortasında ise dağlar beyaza bürünmüştü. Bence kış, yaz gelmeden bitmez.