Ortalamada da azor daha iyi nispeten.
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ecmwf'ye göre yıldız sayacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ortalamada da azor zayıflamış.
-
sabah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Öğle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ataşehir kky var anlık
-
Anadolu takımı taraftarı olanlar beni anlayacaktır bir Rizesporlu olarak ben de dahil bu durumdan bütün "memleket takımını" tutanlar bezdi. Geçen hafta Rize-Fener maçı bu hafta Gs-Ads maçı ve bu yapılanlar her geçen yıl artmakta. Galatasarayın geçmişte Rizeye yaptıkları da malum Diagne'nin güreş müsabakası en unutulmazı. Bunun bütün Anadolu takımlarında da yaşandığını farkındayım. Madem bu Anadolu takımlarımızın iyi yerlere gelmesi istenmiyor bu arkadaşlar kendi aralarında lig kursunlar gitsinler 500 puan toplasınlar. Gittim babama sordum bu iş eskiden de böyle miydi diye her zaman böyle olduğunu söyledi. Türk futbolunun gelişmemesindeki en büyük sebep budur. Sen burada ittirmelerle kazanırsın ama Avrupa maçlarına gelince en kıytırık takım seni sahadan siler. Türk futbolu bu şekilde ancak geriye doğru gitmeye mahkum. Bu düzen değişir mi değişirse nasıl değişir onu da bilmiyorum.
-
Batı Karadeniz de kar yağışları deniz etkili mi olacak yoksa cephe geçişi gibi mi. Merak ettim.
deniz etkili
-
İstanbul konusuna Yalova diyagramı neden attın dostum
-
Ömer iyi değerlendir bu 2-3 günü kanka ☀️
Bakmayın burda şov yaptığına bir sistemde Küçükçekmece'ye dek vurmuyor diye intihar ediyordu zor durdurdum.
-
Bulamadım kardeşim ben ama
Gemin diyagramlarına nerden bakabiliriz hocalarım
gfs diyagramına gir sol altta diğer modellerinki de var
-
kendinden büyüklere beyler deme bence kardeşim benim
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.