The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ![]()
Olurmu be hocam hey maşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ![]()
Yapay zeka ile anca böyle ama neden olmasın
Yapay zeka ile anca böyle ama neden olmasın
Ah be hocam keşke olsa şu gelecek sistemde ne iyi gelirdi bizee
500 hpa yine sıcak çıktı. Olumsuzluk pompalamak anlaşılmasın ancak sistem daha da doğulayacak yüksek ihtimal.
Geçmiş olsun bu ao nao bilmem nesi varken batılatmak çok zor artık buradan ver elini kafkaslar
Geçmiş olsun bu ao nao bilmem nesi varken batılatmak çok zor artık buradan ver elini kafkaslar
Katiliyorum bu sistem kafkaslara gidecek ne istanbul ne karadeniz , gecmis olsun
Ecmwf’e göre 2026’yı bekliyoruz 🙂
Ecmwf’e göre 2026’yı bekliyoruz 🙂
Biraz daha doğulamaya devam ederse kafkasa doğru gidiyor giderek oradan da çin'e iniş yapar artık.
ecmwfe göre ince örtü
Sistemin ölüsü gfs ye göre 10-15 cmThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ecmwfe göre ince örtü
İzlanda daha çok şişecek daha da doğulayacak kafkaslara gidecek bu sistem tahminim bu yönde.
İzlanda daha çok şişecek daha da doğulayacak kafkaslara gidecek bu sistem tahminim bu yönde.
güzel tahmin
Sistemin ölüsü gfs ye göre 10-15 cmThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ecmwfe göre ince örtü
Ecmde DEK vurmaz bize iyi bir DEK sisteminde bike fena kötü Sarıyer
Bugünden
Sarıyer Kuş Gözlemevi
Arkadaşlar günlerdir sessiz sessiz takip ediyorum kimi güncelleme coşan kimi güncelleme üzülen arkadaşlar görüyorum. Fark ettiğim bir şey varsa da sistem tarihinin hep aynı saatlerde olduğu. Sanki her güncelleme 6 saat ileri gidiyormuş gibi bir izlenim var saat bir türlü yaklaşmıyor. Eninde sonunda bir salınım olacak ama çok umut bağlamassanız üzülmeyeceğiniz kanaatindeyim. Takibe devam