Bu akşam Terim'in büyük sınavı var.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Derbi macı önemli bir maç olacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu akşam Terim'in büyük sınavı var.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Derbi macı önemli bir maç olacak
Kimi tutuyon üle, bütün Karadeniz takımlarını destekliyon sanırım
Bir yanımız Zonguldak, Bir yanımız Karabük, öbür yanımız Edirnespor abi
Kastamonu merkezden güzel görüntüler alıyorum sağlam kar var
Maalesef play off yolunda hasar aldık Ayvalıkgücü 1-0 yendi Karabük İdman Yurdunu
Şu manzaraya bak be ne günlerdi 2012
Daha Çok GösterMevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler, demişler.
Şu an bile yurtta güzel hava hakim, Gebze'deyin burası bile kar havasına büründü.
Kar kısırı yerlerde kar emareleri var,buna İzmir'in rakımlı yerleri de dahildir.
Fazla karalar bağlamayalım derim ben .
Tahmin bilmem ama hayatın güzelliklerini yakalamak bende önemlidir.
Her olaydan, sıradan yaşamdan bir "ne güzel"cümlesini kendi kendime telaffuz ederim.
Sizlerde öyle yapın, öyle yaşayın.Bazen basit ve sıradan kahvaltı yapmanın,bir bardak içmenin veya bir arkadaş,dostla yürümenin bile ayrı bir güzelliği vardır.
Herşey gönlünüzce olsun İNŞAALLAH 🤲
Olaylara çok yönlü bakmak budur işte abi yaş ve tecrübe
Belki şimşek aktiviteleri de görmek mümkün olabilir erken saatlerde
Bu gece ve yarın üst seviyede -36 -37 ler var belki sürprizler olabilir en azından ben Esenköy tarafında sürpriz bekliyorum yine
Allah tekrarını nasip etsin, sana ve hepimize...
İnşallah amin
Karşısı Ukraynaydı işte Odessaydı Limana yük gemileri gelirdi ukraynadan
Fırtına öncesinde çekmişim yine
yapmayı da unutmamışlar
18 Şubat 1982, iki gün devam eden yoğun kar yağışında kar kalınlığı 2m'yi aşmıştır...
Bu konumda 2016 yılbaşı sisteminde en az yarım metre kar vardı yığılan yerleri söylemiyorum bile
Denize baktıgı icin kar taneleri cama vurardı rüzgar oldugunda da fena oluyordu denizi izlemek kahve içerek cok güzel günlerdi lojmanımız depremden dolayı heyelanda olabilecegi ve dayanıksız oldugu icin yıkma kararı aldılar taşındık 2018 de burdan polis lojmanıydı burası