dark and cold Arşivden cıkardım 24 Ocak 2016 eski evimizin önü denize sıfır konumdu kırmızı tofaş bizim arabaydı 3523.jpg
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Alıştığımı belirttim zaten aklıma gelmediği zamanlar çınlamayı hissetmiyorum bile, ama şuan mesela bu sorunu sana belirtirken aklıma geldi yine ve çınlamayı duyuyorum.
Umarım geçer benim reflünün azalmasında eric bergi keşfetmem etkili olmuştu güzel videoları var açıkcası doktorlarımız biraz baştan savıyor hepsini genellemeyeyim ama bence öyle bitkisel takviyeler kullanabilirsin belki iyi gelen şeyler vardır bu duruma
-
Evet en ince detayına kadar her şeyi denedim. Araştırmalarım sonucu zaten çınlamanın tinnitusun bilinen tedavisi yokmuş. Sadece bilim insanlarına karşı umut ediyorum belki bu hastalığın çözümünü bulurlar diye.
Bunlar aslında hastalık değil birazda zihnen olumlu telkinleme ile çözülebilir diye düsünüyorum tamamen kafada bitiyor yani
-
Merak etme 8 sene içerisinde her yolu denedim olmuyor, sadece YouTube den su sesi ve benzeri sesler açarak çınlamayı anlık geçirebiliyorum.
Bu videoya baktın mı peki
-
Benim 8 senedir sol kulağım hafif çınlıyor, tavsiyen nedir? İlk zamanlar psikolojik olarak çok zorladı beni ama artık aklıma getirmedikçe çınlamayı hissetmiyorum bile. Sesli ortamlarda çınlamam maskeleniyor, ama özellikle yalnızken sessiz ortamlarda bariz çınlamayı tekrar duyuyorum.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Şu iki videoya bakar mısın dostum
-
Varsa kronik kabızlık vb. bunlara da iyi geliyor bunları yaparsanız
-
Ayrıca her öğünden yemekten önce kudret narı macunu- aktarlardan çekilmiş tahin ve fermente elma sirkesi 2 kaşık su ile karıştırıp iciyorum sindirime ve metabolizmaya iyi geliyor Boğaz reflüsü çeken arkadaşlar ve mide bağırsak sıkıntısı çekenlere faydası olabilir bu dediklerim bende işe yarıyor ve şu aşağıdaki takviyeden 2 tablet alıyorum yemeğe başlamadna ve yemek sırasında 1 olmak üzere iyi geldi bana reflü-gastrite sinirsel olanına da iyi geliyor öneririm 110000057881191.jpg
-
Bunlara ek olarak d vitamini ve yemekten 2 saat sonra maden suyu iciyorum beypazarı ya da kızılay afyon iyi geliyor magnezyum ve minerali ordan karşılıyorum sabahları kuruyemişli kuru meyvelerle gün kurusu kuru incir hurma az yağlı süt yulaf bal pekmez karışımı yapıyorum iyi geliyor günde tek öğün ya da 2 öğün yapıyorum reflüye iyi geliyor varsa sıkıntı çeken arkadaşlar özellikle boğazda takılmalarım azaldı bu sayede 9696949665842.jpg
-
Bir ev bulduk herhalde oturacağımız ev 50-60 rakım arası felan çok mu kötü kar açısından sizce? Güzel sistemlerde güzel kar örtüsü görür müyüm?
Tek faktör rakım degil bu işte bence
-
-
TBF Kadınlar 1.Ligde Zonguldak şampiyon konumda bakalım sezon sonu Süper lige çıkacak mıEkran görüntüsü 2024-01-27 171348.png
-
Yalnız son yıllarda Zonguldak olarak her sene bir efsane alınca bu sene şu ana kadar boş geçmenin hüznü oldu bence sadece bende degil tüm Zonguldaklılar sağlam bir sistem bekliyor şu ana kadar boştu inşallah kışın ikinci yarısı beklentileri karşılar
-
Bahçelievler mahallesi ile benim konum arasında bile yan yana olan mahalleler olmasına rağmen bariz kar farkı oluyordu kary oğunluk açısından hatta 20-30 rakım bile örtü fark ettigi sistemler gördüm ben degisik bir durum
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Özledik ya nerede kaldın Ocağı bitirdik elde kaldı şubat mart
-
Yeni mahalle, Bağlık tepesi.Rakım 146. Nerde öyle 600 rakım😅
Bağlık-kırat tarafı yüksek yine abi