Zonguldak merkez beklenenden soğuk gidiyor bu gece kar yağışı görebiliriz diye düşünüyorum ne diyosun Semih Ö.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Zonguldak merkez beklenenden soğuk gidiyor bu gece kar yağışı görebiliriz diye düşünüyorum ne diyosun Semih Ö.
Bende öyle düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
Bolu Dağı'nda Kar Yağışı Sürücülere Zorluk Çıkarıyor
Bolu Dağı'nda etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle D-100 karayolunda sürücüler yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Karayolları ekipleri kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yaparken, trafik ekipleri de denetimlerini artırdı.
23.11.2024 17:30 Güncelleme: 17:32
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldak yüksek kesimlerde gayet iyi kar var
-
Zonguldak yüksek kesimlerde gayet iyi kar var
Evet gaca özellikle iyi kar aldı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bolu'dan bi fotoğraf daha
-
- Resmi Gönderi
Eser14 sistemin en iyi yerindesin hocam 🙋🏻♂️
-
Zonguldak'ı doğru dürüst deniz etkili kütleler vurmadı maalesef sabah 6 gibi graupel yağdı sadece az bişey Semih Ö.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hala yağıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hala yağıyor
Yağsın yağsın bir de iç kesim olduğu için kar yerden kolay kolay kalkmaz yağışlar devam edecek bir süre daha
-