Bana web tasarımı ve kodlama gelmiş
Hangi şehir? Hayırlı olsun.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBana web tasarımı ve kodlama gelmiş
Hangi şehir? Hayırlı olsun.
4-5 gündür sis vardı baya serinliyordu akşamları Zonguldaklılar olarak uzun kollu sezonunu erken açacağız diyorduk
Hayırlı olsun, aynı yerde okumak iyidir, avantajı çoktur Semih
Gözün aydın
Saolasın abi tabii malum ekonomik durumlar vb. uzak yer yerine kaç yıldır yaşadığım başka yere gitsem gözümde tütüyor burası denizini aradığım, mevsimlerini kendine has iklimini sevdiğim büyüdüğüm bu şehirde devam etme kararı aldım bölümde zaten Zonguldakta EA nın en yüksek puanlı en iyi sıralamalara sahip 2.bölümü diyebiliriz 570 k sıralamam vardı neredeyse 400 bin sıralaması olan bu bölüme yerleştim hayırlısı 4 yıllık bence bölümün bir çok artısı da var
Yerleştirme sonuçları açıklandı hayırlı olsun bana ve diğer arkadaşlara Zonguldaktan devam eğitime :))Ekran görüntüsü 2023-08-19 235904.png
Harici İçerik
www.youtube.com
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Süper kare olmuş Semih
Yağlı boya gibi durmuş manzara degil mi abi güzel bir yakalama oldu benim içinde çerçeveletip duvara asmak lazım bu kareyi bence
ZONGULDAK GÜN BATIMI GÜZEL BİR KARE TABİİ Kİ BEN ÇEKTİM F23RXR1XYAAPqDM.jpg
Fena gürlüyor son zamanların en kuvvetli orajı
AlıntıDoluda var yıkılıyor böylesini az gördüm
AlıntıFena oraj var Zonguldak ta 03.26 yagısta fena her saniye simsek var
Doluda var yıkılıyor böylesini az gördüm
Fena oraj var Zonguldak ta 03.26 yagısta fena her saniye şimsek var