Her yere yağıyor saadetin evin önüne yağmıyor ☺️
Bizim evin önüne yağmadı ki sırf bu görüntü için neredeyse 10-11 kilometre yukarı çıktık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHer yere yağıyor saadetin evin önüne yağmıyor ☺️
Bizim evin önüne yağmadı ki sırf bu görüntü için neredeyse 10-11 kilometre yukarı çıktık
Mustafa neresidir?
Kullanalım sosyal medya da
Yarın sabah sağlam soğuk gözüküyor yine aynı sekilde havanın acık olacagını düsünürsek gizli buzlanma da olabilir
İnce ince güzel kar yağışı var.
İnce ince güzel kar yağışı var.
Kapanış güzel olacak demiştim her yer kapandı sis bastı
Arada rüzgar hızını arttırıyor rüzgar eşliğinde yağıyor kar kapanış güzel olacak gibi bi kütle yakaldık
Mustafa neresidir?
Kullanalım sosyal medya da
En yakın konum olarak
Giresun / Elma Tepesi Mahallesi
Bunun arkasına şöyle pamuk dediğimiz şekle çevirse kalınlaşsa süper olurdu
Abi Esenköy gibi 300-400 rakımda yaşıyacaksın kafa sistemlerde rahat olacak rakım olarak da ideal denizi de görüyor 10 numara konum kışseverler icin 4 mevsimi de yaşıyor
Zonguldak Kozlu merkezinden 5 km uzakta bir belde zonguldağa 7 km uzaklıkta desen merkez güneşliyken orda sisle tipi olduguna şahit olduk belde olmasına rağmen internet altyapısı falan gelişmiş bir konum 1000 mbps fiber internet var beldede
DEK bu yüzden seviyorum işte bir vursa anında ihya ediyor örtü oluşturuyor.
Bölgenin milli sistem tarihi 22 Ocak gibi görüntüler var ama bakalım neler olacak bizi de güldürecek bence o tarihte sistem olursa severiz o tarihleri
Bölgenin milli sistem tarihi 22 Ocak gibi görüntüler var ama bakalım neler olacak bizi de güldürecek bence o tarihte sistem olursa severiz o tarihleri
Bu zonal rüzgarla zor gibi
Bu sene Şubattan beklentim 2015 Şubat benzeri bir sistem ve 2015 Ocaktaki gibi bir sistem alabilirsek ne ala birde 2012 deki gibi bir sistem de olabilir beklentim o yönde kendimce
Bu sene Şubattan beklentim 2015 Şubat benzeri bir sistem ve 2015 Ocaktaki gibi bir sistem alabilirsek ne ala birde 2012 deki gibi bir sistem de olabilir beklentim o yönde kendimce
24 Ocak 2022 gelsin konumumda 80 cm kar vardı 😂