Oguzhan tarafından yazılan gönderiler

maçın uzatmalarla birlikte tamamını izledim.öncelikle fanatik bir galatasaraylı olarak feneri tebrik ediyorum.

Ancak ne yazıkki ben bu akşam zerre kadar futbol oynama arzusu olmayan bir galatasaray gördüm karşımda.üstelikte şampiyonluk maçında.Son haftalarda uzaktan attığı gollerle ve gol dışında etkili şutlar atan ziyech bu gün şut çekmeyi denemedi bile.Ya barış alper.Son haftalarda tartışılmaz muhteşem ötesi bir futbol ve muazzzam bir hırsla oynayan bu adam bu akşam birkaç cılız koşu dışında hiçbir şey yapmadı.Bakın yapamadı değil yapmadı diyorum.Ayni şeilde mertens te.O ustalığından ve bitip tükenmeyen enerjisinden bu akşam eser yoktu.okan buruka bakıyorum kenarda adam maçla alakası yok.Ne bi heyecan ne bir stres hiçbir şey yok.Açıkcası bu maç biter bitmez aklıma direk 2 ay önceki skandal valenciya real madrid maçı geldi.Ben hayatımda şampiyonluk maçına çıkan bir galatasarayın bu kadar ruhsuz ve isteksiz olmasına ilk kez denk geliyorum ve bana göre bu hiçte doğal bir şey değil.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Benim konum kavruluyor resmen. Nisan ayının ilk 4 günü lefkoşada hava sıcaklıkları gündüz mevsim normallerinin yaklaşık 10 derece üstünde seyretti. Böyle bişeyde ilk kez oluyor. Nisan ayında arka arkaya böyle sıcak günler. Pazartesinden itibaren ve nisan ayının ikinci yarısı ise serin ve yağışlı güzüküyor. Hayırlısı ile takip edelim.

Bu geceden çektiğim kareler/Lefkoşa.Yarım saatlik kulağı sağır eden son derece şiddetli gökgürültüleriyle birlikte sağanak geçişi oldu.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kıbrıs'ta epey sıkıntılı hava olayları meydana gelmiş.

Allah afetinden korusun inşallah tüm vatandaşlarımızı.

Oguzhan geçmiş olsun abim

Sağol abi.Doğrudur ciddi bi afet yaşandı.Sel sularına kapılık kaybolan birkaç kişi var..Çok fazla araç sularda sürüklenip derelere uçtu.Bazı tarım arazileride tamamen sular altında kaldı oralardada önemli maddi zarar var. Modeller zaten son 1 haftadır kıbrıs civarına tuhaf bir sistem veriyordu ve beklenendende fazlası oldu. Açıkcası Kendi adıma çok mutluyum özellikle kışın geç gelen böyle kısır bir sezonda böyle sağlam bir sistemın oluşmasına ama Tabi seninde dediğin gibi zarar görenlerin Allah yardımcısı olsun.