- Resmi Gönderi
Beşiktaş önde Fenerbahçe etkisiz bir oyun sergiliyor. 1-2 geride dk 81
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBeşiktaş önde Fenerbahçe etkisiz bir oyun sergiliyor. 1-2 geride dk 81
Beşiktaş özellikle ikinci yarı mükemmel ötesi oynadı.Zaten farkı kaçırdılar.Aşırı hırslı oynadılar ve çok organize ataklar yaptılar.Nerdeyse 1 dk dahi defans yapmayı düşünmediler topu kaptıkları gibi saniye kaybetmeden direk hücum yaptılar.Beşiktaş gerçekten çok keyif veren çok üretken bir oyun oynadı.10 üstünden 10 bence.
İkinci yarı şahane oynayan bir BJK gördük ,hak eden kazandı..
Fenerbahçe nin etkisiz oyunu ve sahada ikinci yarıda adeta yok olmasına anlam veremedim ama Beşiktaş inşallah başarısını devam ettirir. Birilerinin rakısına meze olmaz inşallah:)
Kadıköy’den bu kez mağlubiyetle dönüyorum. Penaltı ile ilgili bir şeyler konuşuluyor ama eve gidip bakmadan yorum yapamayacağım 😬
4/3 galibiyet ![]()
4/3 galibiyet
evimizi barkimizi yıktın abi gitme şu kadikoye 🥸
şaka bir yana hak etti beşiktaş. fenerbahçe için yorum yok artık. baskanin aciklamalarini falan gördüm felaket. hayirlisi olsun
wriscuttern son bir kaç ay ki olaylardan sonra gs yi değil bjk yi destekliyorum artık
bu gectigimiz senelerdeki galatasarayin ilk yari oyna ikinci yari pilim bitti olayi fenerbahcede var suan. zamanla olur. kanteye laf ettiler yasli diye ama sahanin en iyisi kac haftalardir. grenwood u ikinci yari goremedim. besiktas a tebrikler guzel oyun.
birde ederson iyi mac cikardi.
wriscuttern son bir kaç ay ki olaylardan sonra gs yi değil bjk yi destekliyorum artık
Neymiş eren o son birkaç ayki olaylar.Biraz zan altında kaldık gibi anlatırsan sevinirim🙂
Neymiş eren o son birkaç ayki olaylar.Biraz zan altında kaldık gibi anlatırsan sevinirim🙂
siyasal,partisel,geçmiş,oyun içerisinde ki adaletsizliikler şahsen
siyasal,partisel,geçmiş,oyun içerisinde ki adaletsizliikler şahsen
Bu siyasal ve partisel konular en çok yaftalamaya açık konulardır.Zaten bu konulara girersek işin içinden çıkamayız lakin sadece sana şunu söyleyim bu konular sadece futbol değil sanattan tut müzik dünyasına spora siyasete kadar zaten herkezin birbirini suçlamak için bir silah olarak kullandığı konulardır.Çünkü bu tarz konularda suçlanan kişinin aksini ısbatlaması için büyük bir mücadele vermesi gerekir.Bu yüzden bu tarz konular yaftalamaya en açık vede en çok tercih edilen konulardır.
Ama saha içindeki adaletsizlik konusunda hiç kusura bakma eren galatasarayın son başakşehir maçı herşeyi anlatıyor.Tabiki tercih senin istediğin takımı tutarsın istediğini desteklersin ama galatasaray siyasetle uğraşıyor bu tür işleri futbola karıştırıyor saha içindede kayrılıyor dersen buda biraz ağır olur🙂
Oguzhan bütün takımlar zaten temiz degil ki ben sadece kendi fikrimmi söylediim ekstra bazı tanıdıgım kisilerden dolayıda bu kanıya vardım.
Bu siyasal ve partisel konular en çok yaftalamaya açık konulardır.Zaten bu konulara girersek işin içinden çıkamayız lakin sadece sana şunu söyleyim bu konular sadece futbol değil sanattan tut müzik dünyasına spora siyasete kadar zaten herkezin birbirini suçlamak için bir silah olarak kullandığı konulardır.Çünkü bu tarz konularda suçlanan kişinin aksini ısbatlaması için büyük bir mücadele vermesi gerekir.Bu yüzden bu tarz konular yaftalamaya en açık vede en çok tercih edilen konulardır.
Ama saha içindeki adaletsizlik konusunda hiç kusura bakma eren galatasarayın son başakşehir maçı herşeyi anlatıyor.Tabiki tercih senin istediğin takımı tutarsın istediğini desteklersin ama galatasaray siyasetle uğraşıyor bu tür işleri futbola karıştırıyor saha içindede kayrılıyor dersen buda biraz ağır olur🙂
Faul olmayan pozisyondan gelen frikik golü sayesinde alınan 3 puan, her şeyi açıklıyor haklısın abi. Saha içinde hakem kararları saha dışında algı oyunları ile her zaman olduğu gibi kayrılmaya devam eden taraf Galatasaray. Futbol konusunda fikir değiştirmek zordur, herkes kendi objektifinden bakar ve "bana yarıyorsa gerisi umrumda değil" moduna girilir. Bu yüzden yazdıklarımın tartışma yaratacağını bilsem bile kendi doğrumu yazmadan geçmek içime sinmeyecekti. Konuyu uzatacak yeni bir mesaj eklemeyeceğim.
Kasımpaşa’nın net penaltısını yediler.