Salih61 hoşgeldiniz hocam, geçmiş olsun.
Hoşbuldum hocam , teşekkür ederim .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSalih61 hoşgeldiniz hocam, geçmiş olsun.
Hoşbuldum hocam , teşekkür ederim .
Beşikdüzünde pek bir şey olmaz mı
Tabiki hayır.
bölge geneli için sistem gayet güzel.
Bu zamanda bu sistem fazlasıyla iyi zaten.
Sadece bana göre sistemin yıldızı Trabzonun doğusu ve rize, Artvin olacaktır dedim.
Yarın akşamdan sonra düşücek olan yağışlar kalite ve birikim açısından en iyi verimi verecektir.
Ull'de küçük oynamalar herşeyi degisterebilir...
Bu saatten sonra radar takibi , yağmur kar yağışa ne kadar erken dönerse bizim için o kadar iyi olacaktır.
hadi be doğu karadeniz son sistemde şaşırt bizi 20 cm kar görsek güzel olurdu
Sistemi detaylı bir şekilde inceleyemedim ama
Yomra artvin arası ile sinop kastomu tarafı bu sistemin yıldızı olacak gibi gözüküyor. Trabzon merkez ve doğusu batısına göre çok daha şanslı.
Legend is back
Uzun zamandır aranızda yoktum geri döndüm.
Normalde 15 gün boyunca burda olmayacaktım, korona oldum bide şifreyi unutunca sizlerden baya uzak kaldım.
Herkese keyifli forumlar.
icon akşam güncellemsi çok canlar yakarım dedi.
Trabzonspor maçı için erteleme beklemiyorum mgm de beklemiyor zaten karla karışık koymuş yağmur koymuş
Radar bomboş ertelemeye hiç gerek yok
Trabzonun bati ilceleri çok iyi yağdı hocam yeni bi kütle daha geliyor gibi trabzon için kirim üzerinden ve ya kafkas sistemi lazim bence
Birçok etken var şu durum için , şansızlık diyelim sabah ola hayrola...
Cerkes55 sistem Trabzon ve çevresi hariç gayet normal ilerliyor.
Modeller, kurumlar yanılıyor bizimde yanılma payımız olsun yani.
Bi yerimizden uydurmuyoruz , verileri yorumlayıp sizlere aktarıyoruz .
Bence burdaki çoğu kişi bunun farkındadır diye düşünüyorum hocam.
Trabzon ve çevresi için hayal kırıklığı oluyor bu sistem...
Giresun ve rizede güzel görüntüler
var , hayırlı olsun o bölgedeki arkadaşlara .
Salih hocam Samsun için gfs baya duzelmis böyle giderse heryer güzel kar alacak gbi
Gfs ve icon da ciddi düzelme var , modeller mutabık olana kadar temkinli olmakta fayda var.
Ülkenin her yeri güzel alsın hocam temennimiz bu doğulu olsa da her yer faydalansa
Orası öyle hocam ama Batı ve doğu karadeniz kış ayları için sahil olarak en ideal bölgeler soğuğu yakalayınca acımıyor , doldukça doluyor.
Ben bu seneye okeyim yerde güzel örtü olmasada güzel seyirlik kar gördüm sahillerde ve bu sistem hala devam ediyor.
Şubat ayı var bir rekorda belki şubat ayında kırarız. Veriler şubat ayıda güzel gideceğine işaret ediyor...
Hocam size demiştim değişimler olabilir diye
2017 den sonra üstünlüğü bizden aldınız... geçen sene çok güzel bir sistem geldi Bu senede 23 sistemin yıldızı siz olacaksınız.
gfs kotrol Doğulu senaryo ortalaması da net bir şekilde Doğulu
Izlanda 23 e kadar bir değişim yok zaten 😂😂