Whisper dayı merak etme seni üzmez herhangi bir kış ![]()
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyi günler herkese
-
Eylül sonbaharı ve beraberinde kış kazasız belasız getirsin inşallah.
-
Bizi gene doğradılar da onu geçiyorum artık klasikleşti. Takım top oynamadı yani görünen köy klavuz istemiyor gibi yeni macera lazım takıma
Bence Trabzonspor bugün hak etmedi. Bir şeyler yanlış gidiyor takımda. Cozemedim. Tekke çözer mi ondan da emin degilim. Hayırlısı olsun Trabzon için.
Beşiktaş da askerden yeni gelmiş gibi skor yapmış. Güzel bir derbi geliyor.
-
Fener 1.viteste samsunu yendi. Yine hoşuma gitmeyen bir hakem performansı. Umarım artık şu hakem belasindan kurtuluruz.
Fenerbahçe’nin futbolunu beğeniyorum rakiplerine göre .
Bugun Amed Trabzon ve Beşiktaş Çorum var ikisini de izlemeye calisacagim aynı saatte.
-
Valla ne yalan söyleyeyim dün aksam ve bugun aksam motorla turlarken üşüdük arkadaşla. Hava gayet serin ve çok güzel. . Bizim zamanlarımız başlıyor 😎
-
26 kg yağış düştü bugün konumumda masallah. Su an da hava 16-17 derece. Süper
-
Ilk defa görüyorum bu bulutları.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Akşama kadar sürer gibi. ULL denizle birleşince konvektif yağışlar pompalıyor sürekli.
Evet takip ettim bende . Gök gürültülü yağmur eşliğinde uyumak dünyanın en iyi uykusu olabilir sanırım 😊
-
Geceden beri müthiş yağış var hatay’da
-
Hatay için yarına sel uyarısı verildi. Dikkatli olalım. Disari cikarken Meteoroloji Genel müdürlüğünün uyarilarini takip edelim.
-
Bu kış diyarbakır’da -8 derecede kar yağışı gördüm. Gördüğüm en güzel seylerden biriydi. Hissiyat olarak çok keyifliydi.
-
Kabul edilmez bir skor fakat Fatih Tekke’nin istifasının bence baska sebebi var. Kötü gitmedi çünkü. Geçen seneki planlama vs gayet iyiydi. Bu sene gelen oyunculardan yapılan planlamadan vs memnun değil. Fabinho gelince de söyledi zaten kovulmalık kadro diye.