- Resmi Gönderi
Leao girince fark göründü sanırım...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturLeao girince fark göründü sanırım...
Maç sonucu;
Sporting Lizbon+Okan Buruk 3 vs Galatasaray 1
hakem seref...... sampiyonlar ligindede varmis.
ama geriye dustuk diyede maci birakmak bilemem ne diyeyim.
Osimhen olsaydı ilk 20 dakikada 2-0 bulurdu Galatasaray. Büyük futbolcu eksikliğini fazlasıyla hissettirdi. Bu maçta Leao’yu hiç beğenmedim. Belki baskıdandır veya skordandır bilmiyorum, maça kafa olarak 1 aksiyon dışında giremedi.
Fenerbahçe için ise derbiye kadar Roma maçına garanti 3 puan yazıyordum. Şampiyonlar ligi atmosferi, iç saha avantajı vs.. maçı FB koparabilir ama düşündüğüm kadar kolay olmayacağı kesin. Gasperini ile Roma çok sağlam takım olmuş, hiç takip etmemiştim.
Bu maçta Leao’yu hiç beğenmedim. Belki baskıdandır veya skordandır bilmiyorum, maça kafa olarak 1 aksiyon dışında giremedi.
Adamı her an zaten protesto ettiler onlara yabancı değil,yine de onun kadar içeriye soldan inen olmadı,onun kadar toplasan orta yapan da olmadı.
Kaliteli adam ben beğendim abim,ilerde bakalım neler edecek zaman ne gösterecek..Sane büyük maçların oyuncusu biraz da kırgın olduğu halde oda iyiydi,Torera iyi gerisini sal gitsin.. Uğurcan daha önce yazdık sanırım,iyiyse pek iyi kötüyse dökülüyor.. Sağı solu belli olmaz,bir standart asla yakalayamaz..Asla da top tutmaz oda bir başka eksisi.
İlk yarı iyi ikinci yarı bambaşka bir şey gördük.Yrnilen tek gol her şeyi sildi süpürdü.
Fenerbahçe kurtarirsa defans ile kurtarır tabi el bombası sikrınyar bir halt yemezse, lukaku ve Muriç ile de bir skor alınabilir..İkisi de kalite ama onların oynadığı oyunda topu sen onlara vereceksin, onlar top peşinde koşarsa,ortaya gelip adam kovalarsa,top çalmaya çalışırsa bu iş olmaz.
İsmail ne eder bilinmez,ama takıma etkisi fazlaca, yani topla ake ilk maçlarda sürerek veya aralara, ortaya paslar atarak katkı ederdi ona İsmail fren etti adam geleni vuruyor ,yada en yakın adama pas veriyor daha sola..Sal adamı yav, skrinyar da öyleydi tekniği olmasa da sürerek çıkıyor,araya pas denemeleri yapıyordu oda fren çekti
Şimdi sadece rakiple didisip kart görmeye çalışıyor.
Ederson her aldığı geri pasında adam arıyor ama kime atacak,kenarda oyunu Okan da, İsmail de sadece seyrediyorlar,ne oyuna müdahale ederler nede gerekli değişiklikleri ile yama ederler..Skor aynı da olsa belli dakikalarda değişiklikler , belli yer değişiklikleri onlarda ezber zaten
Mesela muriç oyundan alınıyor lukaku giriyor ama Muriç ile top taşıyan ve iyi gollük paslar verecek adamlar da oyundan çıkıyor
Eeee Lukaku'yu aldın oyuna ona ortayı,ara pasını benmi atacağım..
Lukaku ve Muriç i kullanamayan hocadan bir şey beklenmez ..
Çıkın oynayın desek veya deseler zaten takım bundan iyi oynar.
Asensio haricî top atacak adam da yok,İrfan eski İrfan değil, asensio sakat,kala kala sanırım deneme edilecek bu maçta bir Grenwod kaldı elde...
Roma iyi, hocası da iyi hatta fazlaca iyi,mucizeler yaratıyor adam. Oyun planı, etkisi, tepkisi hep var..Bir rotası var o tutar er yada geç..Bjk hocası da böyle,ama yenilir ama maçı alır lakin zaman verildiği sürece hep bir fazlasını takıma verir o hoca. Amatör olarak bizim yorumlar böyle bir kaç arkadaş ile laklak sadece .
Futbol kolay oyundur derim hep birilerinin dediği gibi..Oyun zaten adı üstünde,seven oynar,oda belli eder kendini
Zaten sevmese insanoğlu bu sporu her bulduğu imkanda,olur olmadık yerde oynamaz bedavaya.
FB 1-1 e getirdi, kaçırdı da ikinci golünü.
Arci attı ama asıl golcü muriç arcinin yaptığını yapamadı
Ne topun altına girebildi ne tavana asabildi,ne köşeye atabildi,kaleciye tos etti kerata
1-1 mac sonucu iyidir yinede
ben maci izlerken keyif aldim.
1-1 mac sonucu iyidir yinede
ben maci izlerken keyif aldim.
Oyun ve pozisyonlara bakınca elimizden kaçtı Roma
Yine dünkü maç gibi samanyolundan vurulan şut ile gol yedik... Arkasına güzel gol ve FB nin kaçırdıkları dudak uçuklatan cinstendi.. Olmayınca olmuyor işte
Yine de puan ile başlamak iyi diyelim, zevkli oyundu,eksik kadroya rağmen iyi oyun çıkardı FB
Orta sahadan Bartug’un alınıp Levent’in girdiği oyunda 1 puanı alır kaçarım. Ki Bartug çok ortaya çıkmadı ama Levent epey savaştı. Velhasıl Asensio dondukten sonra takım bence oturur.
Fener galibiyeti kaçırdı.İkinci yarı net fırsatlardan yararlanamadı.
68. Dakikada dybala lehine verilen faulü büyük bir şok içinde izledim.En ufak temas yok net şekilde hakemi aldatmaya yönelik sarı kart verileceği yerde pozisyon içerdemi dışardamı diye var durdu inceledi.
Dün galatasaray aleyhine verilen penaltı balçova yaşamspor'un oynadığı ligde bile verilemeyecek türden ama Türk takımı olunca dünyanın en üst düzey futbol organizasyonu olan ş.liginde verilebiliyor.
Bu sene Türk takımlarını avrupada hakemler sağlam doğraycaklar bu belli oldu.
Oyun ve pozisyonlara bakınca elimizden kaçtı Roma
Yine dünkü maç gibi samanyolundan vurulan şut ile gol yedik... Arkasına güzel gol ve FB nin kaçırdıkları dudak uçuklatan cinstendi.. Olmayınca olmuyor işte
Yine de puan ile başlamak iyi diyelim, zevkli oyundu,eksik kadroya rağmen iyi oyun çıkardı FB
abi ben 3-1 maglubiyetten geldigim icin benim icin 1-1 galibiyet gibi
Fener galibiyeti kaçırdı.İkinci yarı net fırsatlardan yararlanamadı.
68. Dakikada dybala lehine verilen faulü büyük bir şok içinde izledim.En ufak temas yok net şekilde hakemi aldatmaya yönelik sarı kart verileceği yerde pozisyon içerdemi dışardamı diye var durdu inceledi.
Dün galatasaray aleyhine verilen penaltı balçova yaşamspor'un oynadığı ligde bile verilemeyecek türden ama Türk takımı olunca dünyanın en üst düzey futbol organizasyonu olan ş.liginde verilebiliyor.
Bu sene Türk takımlarını avrupada hakemler sağlam doğraycaklar bu belli oldu.
Evet komedi idi o pozisyon, dışarda diyerek Kerem e kart tam komedi
Sevmezler bizim kulüpleri abim,ellerinden gelse bir kaşık suda boğarlar
Ben neler gördüm neler,bu iyi günlerimiz...Ne zaman senez erzik UEFA as başkanı oldu ondan sonra bize karşı adalet döndü...Yoksa bizi döve döve yenerlerdi, maçı alır giderlerdi hakemler..
Türk kuluplerine karşı tavırlar var hemen hemen tüm hakemler tarafından.
Yorumlariniza katılıyorum. Dün gsnin pozisyonu da penaltı degil . Ayrıca kirmizi görmesi gereken bir sportingli oyuncu var . Aynısını toriera yunus falan yapsa kesin kırmızı gorurlerdi. Lig ayrı avrupa ayrı. Ligde tabii ne olursa olsun konusmam boyle 😃
Dünün tam tersi bir görüntü vardı bence. GS ilk yarı iyi ikinci yarı kötüydü, FB ise ikinci yarı iyi başlayıp çok net pozisyonlardan yararlanamadı. Kısaca galibiyet çok yakındı.
Ayrıca Sahutt ve Whisper dayımın dediği gibi hakemlerin tavırları bir garip. Dün akşamki penaltı bence yoruma açık ama net bir kırmızı kart es geçildi. Bugünde aynı terane dybalanın faul bile olmayan pozisyonu, VAR olmasa FB aleyhine penaltı olarak geri dönecekti.