Günaydın hayırlı sabahlar herkese
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
GEFS senaryo ortalaması iyi gözükmüyor şu anlık. Bakalım takipteyiz. Sabah nasıl bir çıktı bir çıktı verecek
-
Geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim öncelikle. Whisper toparladım dayım. Acaba yediğim bir şeyden dolayı mı öyle oldu diye düşünmedim değil. Ama 3 5 saat uyudum iyi geldi.
-
Günaydın. Gece güncellemesi 7 si akşamına hafif olmak üzere gece saatlerine kadar seyirlik kar görürsünüz demiş. 6 sındaki yağışı kısmış. 6 sında yağış alırsak bu kar olur bu güncellemeye göre. GFS'nin bu verdiği sinoptik en içime sinen sinoptik diyebilirim
-
Kendimi iyi hissetmediğim için gece takip yapamayacağım sanırım. Soğuk aldım herhalde. Sabah güncellemelerinde toparlarım. Hayırlı geceler olsun.
-
İstinye sahilde 20 cm kar göreyim 1 yıl foruma girmem
Abim inşallah görmezsin mi diyem ne diyem anlamadım. Mahmut diyem 🤣🤣
-
Müthiş...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Öteki sistemin tarihini birkaç kez belirtmiştim. Bir daha belirteyim. 10 12 Şubat arasına bir kez daha polar kökenli bir salınım verdi gfs. Gayet güzel
-
8 9 Şubat da uygun kar için. Yağış kararsız.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güzel. 6 7 Şubat bizim için olumlu GFS'de. Hafif kar verdi.
-
İyi iyi

Severiz kıyıdan köşeden sistem koparmayı.. 😎 :snowboard:
-
Öfffff❄️😍
Arkadaşlar bu arada reklam arasına girelim. Gerek bölge konularında gerek model konularında paylaşım ve bilgilendirme yapan hocalarımıza beğeni atmayı unutmayalım. Maksadımız hem konulardaki etkileşimi artırmak, hem sorumlu ve paylaşım yapan üyelerimizin hem ilgi ve alakasını hem de moralini artırmaktır. Unutulmamalıdır ki amatör meteorolojiye gönül veren bizler bu işten hiçbir maddi kazanç elde etmemekteyiz. Anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim 😊
-
Arkadaşlar bu arada reklam arasına girelim. Gerek bölge konularında gerek model konularında paylaşım ve bilgilendirme yapan hocalarımıza beğeni atmayı unutmayalım. Maksadımız hem konulardaki etkileşimi artırmak, hem sorumlu ve paylaşım yapan üyelerimizin hem ilgi ve alakasını hem de moralini artırmaktır. Unutulmamalıdır ki amatör meteorolojiye gönül veren bizler bu işten hiçbir maddi kazanç elde etmemekteyiz. Anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim 😊
-
Semih Ö. değerlendirmeler için teşekkürler hocam eline sağlık.