Maraşta acayip bi rüzgar çıktı sıcaklığı düşürür mü acaba
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Kuzeybatı'ya dönerse düşürür.
Maraşta acayip bi rüzgar çıktı sıcaklığı düşürür mü acaba
-
- Resmi Gönderi
Gece güncellemesi başlıyor bakalım neler olacak
-
- Resmi Gönderi
Açar açar izlerim şu görüntüyü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
GFS güzel. Hatta çok güzel. Bahsettiğim gibi soğuğu bir tık artırmış. 4'ü için özellikle.. Örtülü kar ihtimalini artırmış. Sevmeye başladım bu modeli😜
-
- Resmi Gönderi
Aşırı keyifliyim. Bu akşamki güncellemeler çok önemliydi. Artık hafta sonunu beklemeye geçebiliriz. Tabii sabah buradayım kaldığım yerden
-
Haberler çok iyi ne zamandan itibaren başlıyor kar
-
- Resmi Gönderi
Haberler çok iyi ne zamandan itibaren başlıyor kar
Ayın 4 ü sabah bir geçişimiz var. Birkaç saatlik. Yağış kesiyor... Ve geceye geldiğimizde yüksek yüksek ihtimalle direkt yoğun kar şeklinde başlıyor. 5 Şubat gün boyu. Hatta gece geç saatlere kadar sarkabilir. ❄️
-
- Resmi Gönderi
GFS 114 saatte 24 mm yağış vermiş. 23.6 sı kar 😳😳
-
Allah'ım harika haber hadi inşallah
-
- Resmi Gönderi
kılçıksız çekelim şu hafta sonunu şu an başka bir şey istemiyorum. Şu şekilde alsak razıyım ben.
-
kılçıksız çekelim şu hafta sonunu şu an başka bir şey istemiyorum. Şu şekilde alsak razıyım ben.
Örtülü olursa ne kadar olur var mı tahminin?
-
- Resmi Gönderi
Örtülü olursa ne kadar olur var mı tahminin?
Hiç sevmem yapmayı bu hesabı. Yapmak doğru değil aslında. Fakat modellerin bu denli mutabık olması. Örtüli karda mutabık olması mutlu ediyor. Bilek boyunu geçer şu görüntü..
-
Hiç sevmem yapmayı bu hesabı. Yapmak doğru değil aslında. Fakat modellerin bu denli mutabık olması. Örtüli karda mutabık olması mutlu ediyor. Bilek boyunu geçer şu görüntü..
Hadi inşallah.
-
- Resmi Gönderi
Mutlu bir şekilde yatıyorum. Tek temennim sabah bozuk model görmemek. 😜. Hayırlı geceler olsun
-