Hayırlı geceler ahali. Nasılsınız?
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Uzun vadeli görüntülere göre yazı bu şekilde normaller altı, serin kapatacağız sıcaklık bakımından. İyi mi kötü mü bilemedim. Sonbahara nasıl etkisi olur acaba
-
Serin bir Ağustos ayı bizleri bekliyor gibi duruyor.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
samsundayìm eskisehirde 2.5 sene kadar yaşadım keske orda olsaydım gezerdik :((
Anladım. Sağlık olsun abim. Bir gün karşılaşırız inşallah
-
SameT. Eskişehir'de misin abim?
Oraya gelmeyi düşünüyorum yakın zamanda. Fırsat olursa görüşürüz.
-
Selamun aleyküm. Şöyle bir şeye ihtiyacım var 😜😜. Yaza başlayaydık bi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Motorine bu geceden itibaren 2.10 TL indirim bekleniyor.
-
Doktorlar 2 gün iş bırakacak.
-
Müsaade ediliyor adeta. Ve devam edecek bu haberler. Varsın gitsinler diyorlardı. Şimdi de varsın ölsünler mi?
Çok canımız yanıyor.
Allah rahmet eylesin. Nur içinde uyusun...
-
Konya şehir Hastanesi'nde Kardiyoloji uzmanı Uzm. Dr. Ekrem Karakaya görevi esnasında silahlı saldırı ile şehit edildi…
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Söyle bişey var elimde 🤩
-
60 ayt netiyle 15-20k gelmez.
Netler buysa rahat gelir bence. OBP düşürmezse. 100 üstü tytsi var.
-
200k liraya araba önerisi
-
Günaydın hayırlı sabahlar. mehmet civan iyi düşünce ve dileklerin için hem kendi hem de genç arkadaşlarım adına teşekkür ederim