Bir sorum var telefonumun fps si biraz düştü, annem ile babamında hemen hemen aynı fiyatta telefonu var ama onların telefonu yağ gibi akıyor benim telefonumun fps değeri bir tık düşük nasıl yükseltebilirim? Uygulamaları sil önbelleği temizle demeyin, onları çok yaptım işe yaramadı.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Bir sorum var telefonumun fps si biraz düştü, annem ile babamında hemen hemen aynı fiyatta telefonu var ama onların telefonu yağ gibi akıyor benim telefonumun fps değeri bir tık düşük nasıl yükseltebilirim?
Format ile
-
Format ile
Formatı kendimiz nasıl atacağız yardım eder misin
-
Formatı kendimiz nasıl atacağız yardım eder misin
fabrika ayarlarına geri dön, modeli ne telefonunun
-
fabrika ayarlarına geri dön, modeli ne telefonunun
Huawei p30 lite
-
SameT. İstatistikler var, faaliyet raporları ve bir kaç tane daha başlık.
Şu an yangın yok ve şu kadar alan yandı diye de yazı yok.
Araştırmayı seviyorsun sen,bak istatistikler var ilgini çekebilir
Anlık olaylara atmıştım sanırım,buraya da atalım,bakan Olabilir
Bakıp araştırmak lazım abi . Ya şundan emnim kasıtlı veya doğal yollarla bu yazında ciddi orman kaybı yaşadık. hep parça pinçik bölge bögle aralıklı bugün orda yarın orda biri küçük biri küçük ama toplamda dünya alan yanmış oluyor buda göze vurmuyor bunlar.Gecen sene kadar olmasada genede olmasın zaten .. Büyük denilebilecek kayıp söz konusu olduğunu düşünüyorum .
Şu an yangın yok ve şu kadar alan yandı diye de yazı yok. site iyimiş desene abi
-
- Resmi Gönderi
Benim mate 10 lite hiç format atılmadı. 5 senedir aslan gibi. Oyunlarda falan 10 fps. Açma kapama düğmeleri yok artık. Yandan hafif çıkmış. Ama daha gideri var 🤣
-
Raporda yaz aylarında Türkiye'nin 49 ilde çıkan 299 orman yangına ilişkin veriler yer aldı. Rapora göre 2020 yılında 3 bin 339 orman yangınında 20 bin 971 hektar alan yanarken, 2021 yılında orman yangını sayısı 2 bin 793'e düşmesine karşın yanan alan sayısı 139 bin 503 hektara yükseldi
17 ilden peş peşe gelen orman yangını haberlerinin üzerinden bir yıl geçmesinin ardından Türkiye, yeni sezonun ilk orman yangını haberini 21 Haziran 2022 akşamı Marmaris'ten aldı. Üç gündür devam eden yangında Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün'ün açıklamalarına göre şimdiye dek yaklaşık 2884 hektar alan yand
-
Pizza yedikten sonra pubg New state ye gireceğim ani fps düşüşü yaşamam yine umarım.
-
Huawei p30 lite
Düğün var kusura bakma ona hazırlanıyordum;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buyur
-
- Resmi Gönderi
Bloomberg TV de Katrina kasırgası var.
Şimdi başladı görüntüler ve röportajlar ile destekleniyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Düğün var kusura bakma ona hazırlanıyordum;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buyur
Tessekur ederim yardım için.
-
Selamün Aleyküm Kimler Var Kimler Yok Bi Bakayım Dedim😊😊
-
Selamün Aleyküm Kimler Var Kimler Yok Bi Bakayım Dedim😊😊
Polis Amca suçlular var şikayet ediyorum hapise tık hepsini 😂😂😂😂
-
Polis Amca suçlular var şikayet ediyorum hapise tık hepsini 😂😂😂😂
Kimlermiş Onlar 😀😀
-