Hatay için GEFS senaryo ortalaması 5.7 cm kar öngörüyor 😎😎
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Diğer iller için de yorum yapsanız?
Cumartesi gecesi Kahramanmaraş'ta kar başlar. Pazar yağış kesene kadar etkili olur. Lakin çok sert bir soğuk var yarın yağış başlayana kadar. Dondurucu soğuk var
-
Sefa kazancc 850 hpa - 4 civarı. 500 hpa fazlasıyla yeterli. Üst katman soğukların da bir sorun görünmüyor. Batılı rüzgar görünüyor. Poyraza dönerse rüzgar o gün çok güzel olur. Batı veya güneyli olması halinde soğumayı yavaşlatır.
-
Hatay hep surprizleri sever mgm hep bize yagmur gosterir sonra Hatay surprizi yapistirir sonrasinda degistirir,ben sahsen kar yagacak diyorum hep beraber sevinecez insallah
Önceki sistemi hatırlayın. Ne ECMWF ne GFS kar verdi. Size geceyi bekleyin dedim. Tüm gece kar yağdı. Örtümüz bile oldu 😜
-
Sahutt maraş ne olur
Bu akşam kar başlar. Pazar günü düşecek yağış da kar olur diye düşünüyorum
-
Gün içinde modelleri takipte olurum. Telefonu kutuya bırakmıcam 😜😜Öğleden sonra sınav var. Akşam GFS güncellemesine yetişmeye çalışırım 🏃🏻♂️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS nin sabah çıktısı gibi gelmesi mutlu edebilir bizi. Ayrıca Hatay diyagramında ben şahsen ilk defa bu değerleri görüyorum. Öyle değil mi okan331 Sefa kazancc FidelB jubayl 😎
Ayın 12 sini 13 üne bağlayan gece şartlar uygun. 13 gün boyu uygun diyebilirim. Olacak inşallah. Geliyor...
-
Tarih varmı abi boşuna beklemeyelim tam vaktinde yakalayalım şimdi gece bekleriz sabaha yağış vermiş sabah kaçırırız olmaz 😂
Yarın gece, Cumartesi gece ve Pazar günü için bir olasılık var. Yüksek ihtimalle cumartesi gecesi bir şeyler olur.
-
Sefa kazancc yağış olacak. Kar da olacak tahminimce. Güçlü bir yağış değil ama. Örtü de beklemem de. Martta da kar görmedik demeyiz ya. Böyle bir sezona böyle bir kapanış yakışır 😎. Bakalım görelim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hatay'da kar çok ufak detaylara kaldı.
Şayet GFS nin gösterdiği gibi gelmesi hiç de fena olmaz. İlk sistemde 200 metreye kadar inen kar sınırı 2. Alçak basınç hareketinde sıcaklığın 0 metrede bile kar için yeterli olmasından tüm şehirde kar şartlarını doğuruyor. AB nin Hatay'da doğup Güneydoğuya hareket etmesi Hatay-Osmaniye-Maraş civarına güzel kar bırakacaktır. Hatay'ın güneyinden doğup hareketine devam ederse bu saydığım şehirlerde kar olasılığı çok zor görünüyor.
Lakin ilk söylediğim olasılık daha fazla.
İCON, GEM, GFS gibi kısa vadede başarılı modeller ilk söylediğim senaryoyu doğrular nitelikte. Takipteyim😎
-
Ben geldim lo
Neredesin sen ya yine sınırdan köşeden bir şeyler koparmaya çalışıyoruz gel 🙈
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vasatın üstü
.
-
Yine yağış soğuk sınırı var 😎. Şaşırtmıyor Hatay. 3 4 güncellemedir sınırdayız. Biraz doğulasa Doğu Akdeniz de Güneydoğu da ihya olacak. Yağış bittikten sonra asıl kar soğuğu giriyor. E BAKAM