ANLIK DURUM (13 Mart - 13.55)
0,6
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
0,6
5 saatte verdiğini 10 dakikada aldı ;D
13.03.2022
Hatay 😍
Hocam akşam ne olur tahminince
5 saatte verdiğini 10 dakikada aldı ;D
Kısmet diyelim. Kim derdi ki büyüklerin 10 yılda bir kar yağar dediği Hatay'a bir sezonda 5 kez kar yağsın. Martın yarısında, "Cemre" düştükten sonra o kadar şiddetli kar yağsın! Gözlerimizle görmesek inanmayacağımız bir sabahtı
Hocam akşam ne olur tahminince
Sıcaklık fazla yükselmezse yağışın son demleri veya ufak kütle girişlerinde de kar görebiliriz
1,6
Bir yükselme bir şey denicez
ANLIK DURUM (13 Mart - 14.58)
1,6Bir yükselme bir şey denicez
Fırsat bulmuş durur mu
Belki akşama doğru düşer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 13.03.2022
Hatay 😍
Süper bir kare
13.03.2022 Hatay😍
Hatay-Yayladağı 🤩
Sistemin sonuna doğru gelirken şunları da yazmazsam içimde kalır. 😜
Yavaş yavaş bir kış sezonunu noktalıyoruz. Yavaş yavaş dediğim var daha bi 10 gün böyle az buçuk soğuklar da. Sonrası bahar. Bu sezon 2012 den sonra Hatay'da yaşadığım açık ara en iyi sezon. Şubat başladığı gün yaptığım değerlendirmede Sibirya kökenli bir sistem beklediğimi belirtip bir sinoptik paylaşmıştım. Paylaştığım sinoptiğe çok yakın, hatta daha güçlü soğuklar yaşadık, yaşıyoruz. Modeller 6 saat kala dahi yağmur gösterirken, modellere değil de yaptığım tahmine, bana güvenip beni yalnız bırakmayan sizlere de teşekkür ediyorum. Önceki sistemde de bu durumun bir benzerini yaşadık. Modeller yine gelecek kar yağışını 6 saat kala bile göremedi... Allah yüzümüzü kara çıkarmadı 2 sistemde de az çok başarılı tahminler, değerlendirmeler yaptık. Genellikle birlikte eğlendiğimiz, çok üzülmediğimiz güzel bir sezon oldu. Bu çok yüksek ihtimalle Akdeniz Sorumlusu görevimdeki son sezonum. Daha doğrusu Hatay'da geçireceğim son sezon. Sezon bitsin ona göre planlama yapacağım artık. Hayırlı akşamlar 🖐🏻
Sistemin sonuna doğru gelirken şunları da yazmazsam içimde kalır. 😜
Yavaş yavaş bir kış sezonunu noktalıyoruz. Yavaş yavaş dediğim var daha bi 10 gün böyle az buçuk soğuklar da. Sonrası bahar. Bu sezon 2012 den sonra Hatay'da yaşadığım açık ara en iyi sezon. Şubat başladığı gün yaptığım değerlendirmede Sibirya kökenli bir sistem beklediğimi belirtip bir sinoptik paylaşmıştım. Paylaştığım sinoptiğe çok yakın, hatta daha güçlü soğuklar yaşadık, yaşıyoruz. Modeller 6 saat kala dahi yağmur gösterirken, modellere değil de yaptığım tahmine, bana güvenip beni yalnız bırakmayan sizlere de teşekkür ediyorum. Önceki sistemde de bu durumun bir benzerini yaşadık. Modeller yine gelecek kar yağışını 6 saat kala bile göremedi... Allah yüzümüzü kara çıkarmadı 2 sistemde de az çok başarılı tahminler, değerlendirmeler yaptık. Genellikle birlikte eğlendiğimiz, çok üzülmediğimiz güzel bir sezon oldu. Bu çok yüksek ihtimalle Akdeniz Sorumlusu görevimdeki son sezonum. Daha doğrusu Hatay'da geçireceğim son sezon. Sezon bitsin ona göre planlama yapacağım artık. Hayırlı akşamlar 🖐🏻
Bırakıyor musun ?
Bırakıyor musun ?
Bırakma yok yav. Şehir değişikliği olursa bırakırım sanırım