Mart ayı geneli soğuk geçecek gibi duruyor. Ayın 18 inden sonra tekrar mevsimine göre çok güçlü soğuklar gelebilir. Henüz nereyi nasıl etkileyeceği kesin değil. Detaylar sonra..
Sarp Özdoğan tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Sarp merhaba
Haritadan seçemedim,Küçükçekmece hangi alana giriyor ???Lacivert
-
-
Sarp hocam bu akşamki DEK ler için Avrupa yakasına pek şans vermemişler. Bu tür yazıları okudum.
Avrupa her şartta DEK alıyor merak etmeyin bu akşam oluşan cumuluslerin tepe yükseliği 6-7km yi bulacak. Son skew-t 'ye göre radarda sarı-turuncu ekolar görmemiz mümkün. Rüzgar yönünden dolayı Anadolu daha şanslı sadece
-
-
İstediği kadar efsane olsun. Eski tadı yok hiçbir sistemin sanki 😶☹
-
Hocam Kocaeli için
bandirma ne olur arkadaslar
Vaktim olmadığından sadece İstanbul'a bakabildim. Yarın bu bölgelere de bakarız
-
İsmi geçmişken söyleyeyim dedim Ariftarif rahatsızlığına ek covit geçiriyor durumuda kritik herkesden dua bekliyor.
Siz tanıyor musunuz ki kendisini ?
-
Senin gibi birisinin böyle müzikler dinlemesini beklemezdim abi 😃😃
Ben ayırt etmem ya çok. Melodisi hoşuma giderse dinlerim
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Cm tahmini içi
-
Harici İçerik open.spotify.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Buyrunuz bunlar da benim listeler 😁😁
-
12 Mart'ın ilk saatlerinde İstanbul'da ölçülecek tahmini kar kalınlıkları ;
Anadolu y. Kuzey kıyılar: 10-15cm
Anadolu y. Kuzey ve karasal kesimler: 15-25cm
Anadolu y. güney ve yüksek kesimler: 13-20cm
Anadolu y. güney kıyılar: 5-8cm
Avrupa y. kuzey kıyılar: 15-25cm
Avrupa y. kuzey ve iç kesimler: 25-35cm
Avrupa y. güney ve yüksek kesimer: 15-20cm
Avrupa y. güney kıyılar: 5-10cm
Henüz rotası belli olmayan bir mezo siklon mevcut. 12 marttan sonraki periyotta ise bu siklonun vurduğu konumlarda kar kalınlıkları kat be kat fazlasına çıkabilir sahillerde özellikle..
Not : Kalınlıklarda +/- 5 10cm sapma payı vardır.
-
Sarp hocam bu sene biz siklon harici çok şanssızdık, Balıkesir'in kuzeyi olarak gönen bandırma hattı ni dek ler teğet geçiyor , Susurluk ve Karacabey taraflari çok şanslı konumda oluyor , Hocam bu sistem de bari bizim şanslı konumda olma şansımız var mı ? Rüzgar yönleri bizi şanslı kılıyor mu ? Teşekkürler şimdiden
Bi +10cm iniz var gibi. Fazlası da olabilir
-
Saolun dostlar 👍🏻 Detayına gireceğiz 2 güne.