Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Bugün itibari ile sitedeki görevimi bırakıyorum. Destekleyen/desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Yazılanları okumak için arada sırada girerim foruma.
Herkese iyi forumlar.
-
Bugün itibari ile sitedeki görevimi bırakıyorum. Destekleyen/desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Yazılanları okumak için arada sırada girerim foruma.
Herkese iyi forumlar.
Haydaa
-
- Resmi Gönderi
Herkese iyi forumlar.
Devam etmeni isterdim gerçekten verdiğin bilgilerden çok istifade ediyordum her şey tahmin değil hakkında hayırlısı olsun kardeşim başarılı bir hayatın olacağından şüphem yok
-
Devam etmeni isterdim gerçekten verdiğin bilgilerden çok istifade ediyordum her şey tahmin değil hakkında hayırlısı olsun kardeşim başarılı bir hayatın olacağından şüphem yok
Forumda tartışmalara katılırım yine. Sadece tahmin yapmayacağım daha.
-
- Resmi Gönderi
Forumda tartışmalara katılırım yine. Sadece tahmin yapmayacağım daha.
İnşallah kardeşim 😎
-
- Resmi Gönderi
Dün gece Antalya yüksekleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sarp Özdoğan bu zamana kadar bize kattığın bilgiler için teşekkürler hocam. Eline emeğine sağlık. Hakkında hayırlısı olsun. Başarılar
-
Herkese yeni yılda sağlık,huzur ve mutluluk dilerim.Yeni senede de bol bol sistem kovalayalım inşallah :D
-
Sarp Özdoğan bu zamana kadar bize kattığın bilgiler için teşekkürler hocam. Eline emeğine sağlık. Hakkında hayırlısı olsun. Başarılar
Saol dostum her zaman
-
Seneye görüşürüz arkadaşlar hadi iyi akşamlar size
-
Herkese iyi forumlar.
Yine Beraberiz Sarpım😊😉😉
-
- Resmi Gönderi
SENEYE GÖRÜŞMEK İSTEYENLERİ ENGELLİYORUM 🙂
-
SENEYE GÖRÜŞMEK İSTEYENLERİ ENGELLİYORUM 🙂
HAZIRIM YAZMAYA
-
- Resmi Gönderi
Gfs ye buyurun arkadaşlar.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -