15-16 Şubat 2021 Bir DEK efsanesi
Valla hafif erimeler var tam efsane değil ama yağış anında anı sıcaklık düşüşü olduğu için tutunum devam edecektir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur15-16 Şubat 2021 Bir DEK efsanesi
Valla hafif erimeler var tam efsane değil ama yağış anında anı sıcaklık düşüşü olduğu için tutunum devam edecektir
Kuruçeşme civarındayım hocam burada da durdu şuan ince ince yağıyor.
Yeni dekler yolda hocam derslerim var cidden imkanı yok dinleyemem ben bugün ders falan ???
Kar küreme araçlarının kürediği yolu 15 dakika içinde tekrar bembeyaz yaptı aşırı yoğun bir yağış var şuan.
Nerdesin sen tam olarak merkez de durdu şuan kar
Aynen öyle şuan yaklaşık 8-10cm var 2-3 kütle gelse geceki gibi yıkılır buralar, sıcaklık sıkıntısı da yok bu sefer.
Şuan başladı sıcaklık sorunu hafif erimeler mevcut su sesleri geliyor ???
Çarşambaya kadar 3-4 kütle daha yakalarsak benim için efsanedir bu sistem.
Kesinlikle bu tür 2-3 kütle daha alabilirsek ki bu yüksek ihtimak gözüküyor yaklaşık 30cm olacak
İzmit merkez den günaydın
Herkese günaydın yatacaklada iyi geceler. 2 saat uyku molası verdim. İzmit yıkılmış. Yollarda dahi 5-6cm örtü var çok şey kaçırdım sanırsam. ❄️
Karın yağışını görmen lazımdı ben hayatımda görmedim böylesini
winter is comming hocam bunda da kar almadıysanız ben bu işi bırakırım :-D
Hocam senin ora nasilnizmir merkez felaket şuan
Demiştim hocam denk bantları sıradan değildi
Eğer bu böyle sabaha kadar devam ederse (etmez de varsayım) abartmıyorum 60cm den fazla kar bırakir sıcaklık sorunu da yok
Kocaeli İstanbul Avrupa mükemmel bant yakaladı hocam devam daha Dek başkadır
Bak sana yemin ederim 18 yaşındayım ben böylesine kuvvetli bir kar görmedim 5 dakika içinde 5cm den fazla yeni kar bıraktı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. winter is comming kavustun kar yağısına gözün aydın
İzmit merkez şuan yıkılıyor yaklaşık 15 metre önümdeki evi göremiyorum bu kadar kuvvetli dek bandı ben hayatımda ilk defa gördüm
İzmit merkez rakım 10
İzmit merkez ara sokaklar tıkandı kayan arabalar var yağış afet boyutunda adeta ...
Ayriyetten 10 metre rakımda şuan tipi hakim göz gözü görmüyor adete karşımda ki ev gözükmüyor...
İzmir merkez felaket tutmayan yer kalmadı rakım 10 bu haldeyse yüksek yerler de afet boyutunda yağış var şuan ...