Orta Karadeniz’in üzerindeki dek nasıl bir dek öyle wortex e mi benziyor ben mi yanlış görüyorum ?
Döne döne vurdu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOrta Karadeniz’in üzerindeki dek nasıl bir dek öyle wortex e mi benziyor ben mi yanlış görüyorum ?
Döne döne vurdu
Hocamın öngördüğü miktarların aşağısına düşmez
Ünide tatil veren var mı
Üniler kendi karar veriyorlar, resmi sayfayı takip edersiniz sizlerde
Bölgemize hayırlı olsun artık bence, az çok belli oldu, Cerkes55 hocamız da beklentilerini söyledi üstlerde görebilirsiniz.
Artık resmi kurumların uyarılarını bol bol paylaşırız burada, valiliklerden de tatil haberlerini kardeşlerimiz dostlarımız abilerimiz güzel günler bizimle tadını çıkartalım
Batı Karadeniz noldu sana be
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Whisper eline sağlık dayıcım telden uğraştın, cümleten hayırlı geceler
Keşke elimizde olsa da her yere eşit yağdırsak abim, dediğim gibi öldük bittik kar yok güncellemesi olmadı az batılısı gelir bununda zaten diye düşünüyorum ben
Kar haritası alabilirsek göreceğiz genel olarak çokta kötü öldük bittik denilecek bir güncelleme olmadı bu arada
Daha çok değişir, ull oynaktır nereden gireceği belli olmaz bilemezsin. Ben 72. Saate kadar netlik kazanacağını düşünmüyorum.
Tecrübeye bilgiye boynumuz kıldan ince, ancak artık ortalamalar da benzemeye başladı çok radikal değişiklik düşünmüyorum abim
ukmo ecmwf ve gfs artık hemen hemen benzemeye başladılar
gfs sabahta buna benzer verirse artık rayına oturmuş olur çoğu şey
Mümkün
Örnekleyebilir miyiz abi
Biraz şansa kalıyor artık onu da yaşayarak göreceğiz
Eren merak ediyorum wortexi şimdiden görebilmek mümkün mü yoksa alçağa göre mi görebilecez Eren
Ecmwf gece paylaşacak yoksa alıyorum