Snow Hound bence sistemin yıldızı batı Karadeniz olur.
Bende öyle düşünüyorum ama rüzgarın poyraz olması birazcık tedirgin ediyor. Genelde karayel bize daha çok yarar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSnow Hound bence sistemin yıldızı batı Karadeniz olur.
Bende öyle düşünüyorum ama rüzgarın poyraz olması birazcık tedirgin ediyor. Genelde karayel bize daha çok yarar.
Sistemin yıldızı benim arkadaşlar 😂❄️
Yıldız sayma olarak evet
Evet karayel sizi gömer, poyraz bol bol nem pompalar, bakalım yaşayıp göreceğiz. Herkes adına güzel kar yağışları olur inşallah.
Evet karayel sizi gömer, poyraz bol bol nem pompalar, bakalım yaşayıp göreceğiz. Herkes adına güzel kar yağışları olur inşallah.
İnşallah öyle olur.
Sen sitenin parlayan yıldızısısın
O zaman sistem Trabzon'a hayırlı olsun. 😀
O zaman sistem Trabzon'a hayırlı olsun. 😀
Yok o zaman vortex gözü trabzona hayırlı olsun
Eren merak ediyorum wortexi şimdiden görebilmek mümkün mü yoksa alçağa göre mi görebilecez Eren
Eren merak ediyorum wortexi şimdiden görebilmek mümkün mü yoksa alçağa göre mi görebilecez
1- Gfs ve ecmwf ile vortex takip edilmez.
2-icon wrf ve arpegeyi takip edeceğiz 72 saat içine girdiğinde.
3-Vortex son gün bile değişiyor 2022 mart sisteminden bunu hatırlayanalr vardı beklenenden batılı ve geç gelmişti.
Biraz şansa kalıyor artık onu da yaşayarak göreceğiz
Eren merak ediyorum wortexi şimdiden görebilmek mümkün mü yoksa alçağa göre mi görebilecez Eren
Mümkün
Mümkün
Örnekleyebilir miyiz abi
Örnekleyebilir miyiz abi
Biliyorsun öğretici değilim .
Wortex olayını en iyi çözen ukrayna wrf tahmin sitesiydi onuda savaşta yalan ettiler...