Akşam çıktısını paylaşabilirim isterseniz yoksa güncellemeden mi takip edelim ?
Teşekkürler ben gördüm zaten, güncellemeden takip edelim hep birlikte erken iş yapmayalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAkşam çıktısını paylaşabilirim isterseniz yoksa güncellemeden mi takip edelim ?
Teşekkürler ben gördüm zaten, güncellemeden takip edelim hep birlikte erken iş yapmayalım
Ecmwf ısrarını devam ettiriyor, gfs şu an yalnızlara uğruyor, tekrar ediyorum az çok belli oldu Kastamonu-Sinop ve tüm şehirlerimize güzel kar inşallah
Aynı şekilde ICON gibi de olacağını sanmıyorum, yine bir tık Sinop tarafından inecek diye düşünüyorum
UKMO kadar doğulu olmaz, bir tık Sinop tarafına kaydığın düşünün
GFS akşam
Dediğim gibi ana çıktı sıcak çıktı olarak geldi. GFSnin 850 hPa sında da problem olduğunu düşünüyorum
Hocam sistem Karadeniz üzerinden girerse iç Anadolu için olumlu bir sonuç doğururmu
Ecmwf i bi görelim, öğlen çıktısında soğuklar daha güçlü ve geniş alana yayılıydı aynı şekilde devam ederse takip ederiz yine birkaç güncelleme daha görmek lazım sistemin çözülmesi için
GFS çıktısı sıcak çıktı, diyagramda da gözükecektir.
Sistemimiz Kastamonu Sinop arasından giriş yapar, tüm bölgemizin işine yarar, gerisini konuşmayın, düşünmeyin. Bölge sorumlumuz da yağışlara göre tahminlerini bizlerle paylaşır
Tamam arkadaşlar uzatmayalım daha fazla, tekrar tekrar söylüyorum tadını çıkartın artık. GFS nin sıcak senaryo olduğu bariz, batılamanın çok iyi olmadığı gibi doğulamanın da çok iyi olmadığı gerçeği var. Sistemimiz sinop kastamonu arasından girer gibi gözüküyor büyük bir değişim olmadığı sürece bu da neredeyse tüm şehirlerimize güzel kar ihtimali doğurur.
Türkiye Kupası Final Maçı
Fenerbahçe - Beşiktaş
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Maçı unuttuk, Trt Spor Yıldız’da canlı yayın 🏆
Sinan sistemin yıldızı şimdiden neresi olur hocam ? Var mı bi tahmininiz ?
benim tahminim ->
Denizlerimizde (Batı Karadeniz (Zonguldak Kastamonu arası) Fırtına Bekleniyor!
Fırtına
Batı Karadeniz'in doğusunda rüzgarın, yarın (17.02.2025 Pazartesi) öğle saatlerinden sonra doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
17.02.2025 12.00-17.02.2025 23.00
Ecmwf öğle için bi batılama ya da doğulama görmedim. Soğuk çekirdeği güçlenmiş ve büyümüş bu güzel bir gelişme ülkemiz için.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
UKMO'dan devam ECMWF'e anca o yola getirir
Ecmwf yoldan çıkık durumda mı da yola geliyor ? Kendi bölgemiz için yorum yaparken bölge konularımızı kullanalım ki o konularımızın değeri olsun, yoksa hepimiz bu model konusunda yazıp çizelim diğerlerine gerek yoktur o halde.
İkinci olarakta Batıladı Doğuladı olayı saçma hal almaya başladı, öğle güncellemesinde herhangi bir batılama doğulama göremedim açıkcası daha kritik saatler güncellenmeden bu muhabbet başlıyor kayynak olarak bi yerlerimizi göstermeyelim lütfen.
Şu haliyle ülkemizin çoğunluğu çok güzel kar alacak zaten sırf balkonumuza yağacak kar az o yanlış yolda bu doğru yolda gibi kelimeleri bırakalım, çok güzel bir sistemle karşı karşıyayız tadını çıkaralım Whisper dayımı davet edip demleyin yoğun kar yağışını izleyin
Haftalık tahmin haritasında genelde 3. Güne kadar şiddetli yağış kuvvetli yağış ibarelerini koyuyorlar, yani her geçtiğimiz gün bölgemiz geneline yoğun kar ibarelerini görürüz