Görüntü öyle ama bakalım.
Mjo su ao su nao su zonali vortexi carti curtu. Son atımlık mermimiz kaldı. Kader kısmet artık.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGörüntü öyle ama bakalım.
Mjo su ao su nao su zonali vortexi carti curtu. Son atımlık mermimiz kaldı. Kader kısmet artık.
İnşAllah ülke sistemi olacak gibi sanki hocam?
Modellere yansımaya başlayınca belli olur o.
Belki sadece Trakya Marmara. Belkide sadece Karadeniz ve Doğu.
Akşama ana gfs verir biseyler.
23 24 Şubat'ta gelecek gibi duruyor.
20 sinden önce olmaz 25 sonrasına kalmaz dedik.
Onlemlerinizi alın.
Sistemin adını Efsane-semih koydum.son tahminim.
İnşallah gelirde son başlığını açarım.
Salihe yazdığımi burayada yazdım zannettim.
Efsane olabilecek sistem tarihim 20 şubattan önce olmaz.25 Şubattan sonrasında kalmaz. Öncesinde gelebilecek sistemlerin efsane olabileceğini düşünmüyorum. Tabi yanilabilirizde ama ben 20 subat civarını bekleyeceğim.
Sistem tarihi belli oldu. Daha önceden kar yağdığını hiç hatirlamadigim bir tarih.
Tarihi salihe özelden söyleyeceğim.
Sibirya T.Y.B(GUGUL) Bundan Bende Anlamıyorum Araştırmam Lazım
Turuncu kırmızılar yüksek baisnc maviler alçak basinc.turuncularin İngiltere iskandinavya boyunca olması iyidir.bizdede mavi.
Hocam trakya bolgesi kiyilar dahil istanbul gibi bi kar yagisi alma olasiligimiz varmi¿kis bitene kadar. :'D
Ay ortasi Trakyaninda şansı var ama Trakya nin işi hep detaylara kalıyor. Son günler bakmak lazım.
Peki hocam bu önümüzdeki sistemlerde içine dahilmi onuda sayıyorsanız bir sistem allacaz ülke geneli icin
Onumuzdekiler çerezlik.yarinki trakyalik sistem. 8 10 Şubat civarındaki karadenizlik sistem. Ondan sonra ay ortası civarı baba sistem gelmesi lazım.
Kötü olan zonal rüzgarlar çok kuvvetli. Onun dışında bir sorun gözükmüyor.
İstanbul 2004 ten beri 2 baba sistem göremedi. 2017 de 2.baba sistem kıl payı kaçtı.
22-27 ocağı baba sistem kabul edersek Şubat 2.yarida baba sistem alırsak 2004 ten sonra bir ilk olur.
22-27 ocağı aslında baba sistem olarak kabul etmemek lazım.ozellikle başakşehir ve çevresinde etkili oldu diğer ilçeler akşamına 3 5 saatlik kar yağışı sayesinde 10 ila 20 cm kar aldı.bana göre 30 cm den aşağısi baba sistem değildir.
Çokta önemli değil marta kadar böyle.
Efsane-Semih Şöyle Bir Şey Alsak Yeter ENS 1. Senaryo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 🙈🙈The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tarih net olmasada 15 şubattan sonra bu tarz bir sistem gelecek.
Aralıklarla birkaç tane sistem gelecek ve kişi kapatacağız.
En çok ümitli olduğum ay Şubat ayıydı. Şubattan gün aldıkça sistemin gucude kalitesinde artacak.
Muhtemelen İstanbul'uda içine alacak şekilde son vuruşu yapıp kış bitecek.
İc bölgeler bu sene nisanda da kar görür. Hani İstanbul bile görse sasirmam.
10 15 cm kar alsa İstanbul bu kış güzel geçti derim. İc bolgeler Doğu Güneydoğu içinde gayet güzel bir kış oldu.
Sibirya T.Y.B(GUGUL) Zonal Rüzgarlar İyi Düşüyor😎
Kış bitiyor. Kış bittiğinde düşmesi normal.vortex dağılıyor.
Semih hocam aslında bu yıl tam sizlik bir yıl oluyor, tüm Türkiye kar altında, önümüzdeki süreç de beklentimiz yüksek, yorumlarınız ile beslensek sizin içinde bizim içinde aşk ve şevk olacak.
Martin 15 ine kadar kış bitmez batı için.
Şubat ayı ilk 10 günü kıyılar istediği sisteme kavusamaz.
Ay ortası civarı film kopar.