Hocam trakya bolgesi kiyilar dahil istanbul gibi bi kar yagisi alma olasiligimiz varmi¿kis bitene kadar. :'D
Ay ortasi Trakyaninda şansı var ama Trakya nin işi hep detaylara kalıyor. Son günler bakmak lazım.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam trakya bolgesi kiyilar dahil istanbul gibi bi kar yagisi alma olasiligimiz varmi¿kis bitene kadar. :'D
Ay ortasi Trakyaninda şansı var ama Trakya nin işi hep detaylara kalıyor. Son günler bakmak lazım.
semih bey ay ortası sistemde İstanbulu en batısı olan silivrinin durumunu nasıl değerlendiririz saygılarımla
Efsane-Semih elinize sağlık hocam👏 inşallah tüm ülke sistemi olur😊
Efsane-Semih hocam elinize sağlık , ülke adına hayırlı sistemler alırız inşallah 🙏
Sistem tarihi belli oldu. Daha önceden kar yağdığını hiç hatirlamadigim bir tarih.
Tarihi salihe özelden söyleyeceğim.
Efsane-Semih Doğu Karadeniz kıyıları için ne görünüyor rica etsem cevaplamisiniz Hocam boş bir vaktinizde 🤲
Efsane-Semih GLOBA Uzun Vadeli Tahminde Soğuk Tarafta Bırakmış Şubat Boyunca ÜlkemiziF7A36A9D-E94C-49A3-B065-6172B1CB18C1.jpg
Hocam Salih size kafayı fene takmış :'D
Salih bütün tahmincilere kafayı takmış abi :D
Belliki Semih hocanın keyfi yerine gelmiş, bu iyiye işaret.
ama böyle olmaz ki şu tarihi bizde öğrenseydik hepimiz bekliyoruz semih kardeşim vbenim güzel bir final yakışır diye düşünüyorum
Salih bey özelini açıklayacak mı acaba? yoksa özelim deyip susacak mı?
Sistem 14 du gecesi 17 sine kadar.yogun kar .ben ogrendim.
Merhabalar Semih için geldim.Muhtemel sistem tarihi İstanbul dahil için 15 ile 17 Şubat arası gözüküyor haftaya tam gücü belli olmaya başlar.Son sistem olmayabilir.
Salihe yazdığımi burayada yazdım zannettim.
Efsane olabilecek sistem tarihim 20 şubattan önce olmaz.25 Şubattan sonrasında kalmaz. Öncesinde gelebilecek sistemlerin efsane olabileceğini düşünmüyorum. Tabi yanilabilirizde ama ben 20 subat civarını bekleyeceğim.
Salihe yazdığımi burayada yazdım zannettim.
Efsane olabilecek sistem tarihim 20 şubattan önce olmaz.25 Şubattan sonrasında kalmaz. Öncesinde gelebilecek sistemlerin efsane olabileceğini düşünmüyorum. Tabi yanilabilirizde ama ben 20 subat civarını bekleyeceğim.
her zaman tutacak diye bir kaide yokki hocam. siz tarihleri verin biz takip edelim kafi.