Sarıyer'deyim, hafif kar görüldü yağış bitmeden önce. Yarın da takipte olacağım.
Iskandinav YB tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yoğunlaşınca graupel, azalınca yağmur, bir yetersiz soğuklu sistem klasiği
İzlemeye devam
-
dark and cold Gerçekten "dark" ve "cold" olan İskandinavya'ya gitsen seversin belki🙃
-
-
Beyler siz neyi tartışıyorsunuz ?
Zaten öğrenen için öğreten olmalı kelime karşılığı olarak
Öğrenmek çift taraflı bir eylem. İnternetten öğrenen de birinden öğreniyor sonuçta. Ortada tartışılacak bir şey var mı bilemedim😁
-
Hafif yağış gösterdiğine bakma belli bir yerlerden güzel yağışta patlayabilir geçmiş tecrübe 🙃
Belli olmaz da çok güçlü olmaz bence, soğuk ve rüzgar güçlü değil çünkü. Yaşayıp göreceğiz her şekilde:)
-
MGM WRF çıktısına göre yağış yarın gece 12'ye kadar devam edecek. Sonrasında hafif yağışlar Cumartesi akşama kadar yerel olabilir. Yaşayıp görme sistemi bence.
-
Bakalım nasıl olacak 😁 Pratikle simülasyon her zaman örtüşmüyor
Çok merak ediyorum Cuma-Cumartesi nasıl olacak. Bana öyle geliyor ki şu an modellerde görünenden daha çok DEK yağışı alacağız Cuma öğleden sonra ila Cumartesi öğleden sonraya kadar. Ancak DEK mekanizmasını detaylı bilmesem de rüzgar yönü, gücü ve sıcaklıkla ilişkisinden dolayı oluşan bulutlar en fazla alçak olabilir yani ekstrem bir yağış beklemek makul olmaz.
Yine de umudum en azından görsel olarak tatmin olmak. Şehirdaşlarıma selamlar ve iyi akşamlar!
-
ICON güncellemesi başladı
Bir farklılık yok ne var ki 🥹
-
Gece güncellemesinde kky verecek mi bakalım ICON yarın öğlene. Ecmwf veriyor rüzgar poyraza dönerken.
ECMWF 18h güncellemesi de veriyor. Yaşamak kaldı
Herkese bugün keyifli gözlemler!
Not: Radarda bir şey olmasa da güncel olarak sprey yağış var konumumda. Sanıyorum ki birçok yerde bu şekildedir.
-
GFS'nin bu geceki İstanbul'la dansı:
İllaki girmeyecek o soğuk İstanbul'a
-
Bitmeyen soğuk yapmışlar
-
İtalya üzerinden transit mi geliyor sanki sistem? (Doğu Karadeniz zaten coştu da)
-
GFS: Evet İstanbullular çok çektiniz. Bugünkü şovumuz size
-