Aslında 17-18 Aralık gibi İstanbulda kar şartları kısmen müsait, fakat yine yağış sorunu görünüyor orada. Nasıl bir şans anlam veremedim.
Her ne kadar sisteme daha 6-7 gün kalsa da kuru soğuk konusunda efsanevi bir ısrarda bulunuyor modeller.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAslında 17-18 Aralık gibi İstanbulda kar şartları kısmen müsait, fakat yine yağış sorunu görünüyor orada. Nasıl bir şans anlam veremedim.
Her ne kadar sisteme daha 6-7 gün kalsa da kuru soğuk konusunda efsanevi bir ısrarda bulunuyor modeller.
Şaşırdım şuan baya şişlikler indi sadece 3.günde kişiden kişiye değişiyor ama ağrı sızı da hic olmadı nerdeyse
Aleyküm selam Merttty
Bizi bilmiyorsun gibi yazdın he
Bizi bilmiyorsun gibi yazdın he
Estağfurullah abi ben 2017'de ki arşivlerden teker teker bütün yorumlarını okudum. Sen net yorumlar yaptığında sana inanmayan büyük bir kesim vardı. Geçen sezonlarda da yaptığın tahminler ortada zaten harika. Bizim sitemizin en büyük ayrıcalığı olacak bir sistemi en erken dile getirmemiz. Bir sistem olduğu zaman diğer kesimler yeni yeni konuşurken bizim sitemiz çoktaaan konusunu açmış oluyor. Senin sayende abi.
Estağfurullah abi ben 2017'de ki arşivlerden teker teker bütün yorumlarını okudum. Sen net yorumlar yaptığında sana inanmayan büyük bir kesim vardı. Geçen sezonlarda da yaptığın tahminler ortada zaten harika. Bizim sitemizin en büyük ayrıcalığı olacak bir sistemi en erken dile getirmemiz. Bir sistem olduğu zaman diğer kesimler yeni yeni konuşurken bizim sitemiz çoktaaan konusunu açmış oluyor. Senin sayende abi.
Sinan Yanlış tahmin oranı kaç gibidir? Tutan da gördüğüm sistemler oldu, tutmayan da, yarısı tutuyor mudur ortalama?
(Tutmaktan kast ettiğim kayda değer bir sistem gelmesi)
Sinan Yanlış tahmin oranı kaç gibidir? Tutan da gördüğüm sistemler oldu, tutmayan da, yarısı tutuyor mudur ortalama?
(Tutmaktan kast ettiğim kayda değer bir sistem gelmesi)
Önceliğim -20 li veya efsane sistemler mor olacak tahminde
Böyle -8 -4 rakım sistemlerini hafta hafta yazarım
İnşALLAH
Konu açtığımız zaman modellerde morlar olması lazım
Eski mjo verilerine nerden bakıyorduk
Acaba hangi tarihi merak ettin
Acaba hangi tarihi merak ettin
2017
Çizgiler faz dışına çıksa benzeri olurdu ama çıkamıyor
2017
Atarsan iyi olur
Atarsan iyi olur
Şu görüntde faz 5 te geliyor güçlü iskandinav yb
2018 de ise faz 1 de geliyor ilginç
çok istisna var bu endekste 1.fazda normalde kutup rüzgarları çok güçlü olmalı ancak kışın sonu diye mi böyle oldu acaba .