Hocam Trabzon için yağması veya yağmaması ne zaman kesinleşir ona göre soru soracağım
Tahminsurmene tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam burda yapıyordunuz ya haritalı veya yazılı olarak kar miktarı aralığı yapıyorduk belirli rakimlari veriyorduk o olacak mı yine
-
Sabah gfssi doğu karadeniz için daha güzel çıktı sistemin bu halinden pek değişeceğini sanmıyorum.
Hocam şu soruyu size yöneltmek istiyorum;
Bu hava tahmin modelleri tahminlerinde basınç, rüzgar,nem vb. faktörleri göz önünde bulundurarak bizim önümüze sunuyorlar sorum şu bu dediğim faktörler bence her güncelleme de fazla değişecek bir durum değil de niye her güncelleme sanki en doğru gerçekleşmesi daha fazla olan model yerine niye güncelleme havuzundan seçiyormuş gibi modelleri bu kadar oynatıp tahmin yapma zorluğu çıkarıyorlar özellikle gfs madem 6 saatte bir farklı birşey sunacak önümüze hemde 2,3 gün kalmasına rağmen madem bu kadar oynak niye biz bunu kullanıyoruz
-
{Hocamm Trabzon sürmene 300m ne zaman başlayabilir} daha geçen sistemde demiştim millete 30cm yağacak aslında öyle bekliyorduk 2 cm yağdı şimdi inşallah rahatça diyebileceğim millete
-
Soçide ab bitirdi bizi adamlar 1bucuk metreye oynuyor bı ab sistemin içine etti Trabzon ve doğusu olarak
-
Doğularsa yağışlarda artar hem
Valla kardeşim dogulasa da Trabzon hem rüzgardan sıkıntı çeker hem yorozdan hemde hesapsız ab yüzünden
-
Ab Trabzonu efsaneden mahrum bıraktı biraz sanki o ab Trabzon'u etkilememesi için ne olması lazım ve olabilir mi ?
-
Ecfm bizim için iyi gitmiyor gibi
Daha nasıl iyi gidecek Allah aşkına dün akşamla çıktıları bir karşılaştır bakalım iyi mi kötü mü anlarsın
-
Whisper sorun olmaz ise ecmyide almak isterim.
Doğu Karadeniz'den biri yokmu ?
-
Kral bu iyi mi tokat adına ne dersin
İstanbul diyagramının Tokata ne faydası olabilir ?
-
Hocalardan birisi açıklık getirse iyi olur böyle olması modellerin akla mantığa aykırı niye böyle bişey deniyorlar milleti sonuna kadar üzüp sonunda mı verecek ne yapacaksa artık
-
Tahminsurmene Saadet pekde ağlayacak bir durum yok bölgenizde ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben genel sonuç olarak konuştum kar haritaları çok iyi onlara bişey diyemem ?
-
Trabzondan taşınacağım artık bu nedir ya. Bir uğursuzluk var çözemedim ?
Sürmenede yağış çok iyi olur merkeze nazaran bı soğuğu yakalarsak metre olur
-
Ne gudubet bir memleketmiş trabzon moralim bozuldu vallahi
Kar'ı az alan Samsun metrelere oynuyor Samsunla Trabzon yer değiştirdi bı bakıma jsjssj
-
Hocam Trabzonun doğusu 1m olma ihtimali varmı nasıl düşünüyorsunuz(Sürmene/ 300m)