- Resmi Gönderi
Karadeniz sayfası nasılsınız? Keyifler yerindedir inşallah. Karadeniz insanı olarak çabuk kızan, parlayan insanlarız?ama dünde söyledim her şey nasip kısmet. Dahada güzel olacak inşallah. Forumumuzun en güzel sayfası olalım ??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKaradeniz sayfası nasılsınız? Keyifler yerindedir inşallah. Karadeniz insanı olarak çabuk kızan, parlayan insanlarız?ama dünde söyledim her şey nasip kısmet. Dahada güzel olacak inşallah. Forumumuzun en güzel sayfası olalım ??
Aynen her şey güzel gidiyor Bugün yaz arkası kış hocam
Ama dek etkili olacak genelde radar takibi yapacaz sabaha göre daha iyi akşam destek ciksin
Birazcık daha doğularsa efsane olmaya aday olacak
Hadi inşallahh diyelim
Ab Trabzonu efsaneden mahrum bıraktı biraz sanki o ab Trabzon'u etkilememesi için ne olması lazım ve olabilir mi ?
hava durumlarinda ya yagmuruz yada kky onlar biraz modumu dusuyoruz ist ve ankara hep istikrarli ne zaman kar ikonu goruruz Fevzi Burak
hava durumlarinda ya yagmuruz yada kky onlar biraz modumu dusuyoruz ist ve ankara hep istikrarli ne zaman kar ikonu goruruz Fevzi Burak
Hocam model vermiş dert etme güncellenir onlar saatlik hatta 30 dkda bir değişiyor yarın akşam netleşir istikrarlı vermeye başlar
Model Yerinde O son kısım haritada sanki Doğu Karadeniz'e inme çabası var gibi ama çözemedim tam
İnşallah biraz daha doğular da tam oturur bölgeye
selamunaleykum arkadaslar Giresun suan ne durumda bilgilendirirmisiniz?
Doğularsa yağışlarda artar hem
SAMSUN DİYAGRAMI GÜZEL ÇIKMIŞ
Doğularsa yağışlarda artar hem
Valla kardeşim dogulasa da Trabzon hem rüzgardan sıkıntı çeker hem yorozdan hemde hesapsız ab yüzünden
Fevzi Burak Hocam sence doğulama az orta daha sürermi
Bu saatten sonra olacak değişimler ufak olur diye düşünüyorum akşam anlayacağız
Bu saatten sonra olacak değişimler ufak olur diye düşünüyorum akşam anlayacağız
Bi 50 km daha doğularmı sence hocam