Günaydın Hs ailesi umarım gününüz güzel geçer
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese günaydın. Bugün de elimi tuttu yavaş yavaş oluyor bir şeyler 🙃
-
Bence 8 Şubat sistemi gibi Doğu Karadeniz'i daha çok etkileyen bir sistem olur (kendime torpil çektim 😆)
-
Günaydın herkese benim aklımda bi fikir var yılbaşı çekilişi yapsak nasıl olur acaba bence güzel bi fikir olabilir yönetim değerlendirsin bunu bence.
Biraz zor gibi kargolama falan da olur ama başkanlar bilir
-
valla insanlar cok garip sevdiğim arkadaşlarım instagrama attığım fotoğrafı beğenmemiş 20-30 beğeni aldı toplamda bu da beni üzüyor ya cidden cevremde beni seven cok az insan var ve bi de bu forum tabikii
Önemli olan beğeni değil kendine uygun bir gerçek dost bul gerisi önemsiz
-
-
Herkese günaydın
-
Benim sinerji de ocak ayında sibiryadan gelen bir sistem ile Ordu'nun 67 cm'lik kar rekorunu kırması
-
Burdayım burdayım 🤸🙋
-
Aynen ya kimsecikler yok mu 🙄
Sınıf yimahına gittiydim geç kaldım azıcık 😆
-
Yoğun kar geliyor, donacağız, 50 cm kar yağacak gibi yalan videolar yapan 200 300 aboneli kanallarda inanılmaz bir artış var. Bir tanesini izledim, ana sayfama 10 tane düşüyor artık.
Video akışı
Evet arkaşlar hepinize merhaba bugün gfs senaryolarına bakacağız....... Evet görüyorsunuz Aralık sonunda -12 gözüküyor boğaz bile donar o derece evet arkaşlar videomuz bu kadardı lütfen like atmayı unutmayın
-
bende işte yıllardır ruh eşimi arıyorum kardeşim ama bulamadım düşündüm de şöyle demek ki ben eşşiz bir ruha sahibim 😂
Çok güzel bir düşünce vallahi 😆😆
İllaki çıkar yav bence birisi er ya da geç
-
İşleri büyütmüşsün kardeşim 🙈
Valla öyle oldu bulduk herhalde doğru kişiyi teneffüslerde bile yanıma geliyor 😆
-
Sistemci5534 nice senelere abey 🤠
-
Mutluluktan gittim yattım hemen o yüzden foruma giremedim herkese günaydın
Dün dershane çıkışı koluma girdi