Şu an hava tupturuncu oldu
Snowreis41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kaç saattir ne gelen var ne gelen
-
Abi fena yağıyor offf
-
Fragman bitti film başlıyor özlemişim şu radarı ya
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Yaklaşık 1 saat sonraki radar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arkadaşlar sadece karadeniz üzerindeki kütlelere bakın
-
Sabaha kadar buradayız
Oo üstatta geldi kocaeli tayfa zorttex avında
-
Zaten körfezin yanında kartepe ne ki
-
Athena Kartepe gidilir ya çok kasma Snowreis41 tek kalsın konuda
HAHAHHAHAHAHAH öyle olsun
-
Bu son sabahlama olacak
-
Pazartesi açılıyor benim okul yavaş yavaş uyku düzenimi düzeltmem lazım kaç gündür gece 4 te uyuyorum öğlen 12 gibi kalkıyorum.
-
Kar olmasaydı çoktan uyurdum da birdaha görememe ihtimaline karşı bekliyebilidğim kadar bekliycem
Bende aynı
-
Valla ben de sabah 7'den beri ayaktayım. 4 saatlik uykuyla İstanbul'a gelecek kütlelere kadar bekleyebilir miyim ?
Sanmıyorum ama deneyeceğim
Hocam sizin oraya da yukarıdan gelo
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ZORTTEX GELOOOOO Athena
-
Marmara konusunda Athena Snowreis41
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bu sayfayı taşımaktan fıtık olduk