The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ZORTTEX GELOOOOO Athena
Saat 1 1 buçuk gibi çarşı pazar karışır benden demesi üstüne sarı kütle gelme ihtimali de çok yüksek yakalıyacağım inanıyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ZORTTEX GELOOOOO Athena
Saat 1 1 buçuk gibi çarşı pazar karışır benden demesi üstüne sarı kütle gelme ihtimali de çok yüksek yakalıyacağım inanıyorum.
Kar olmasaydı çoktan uyurdum da birdaha görememe ihtimaline karşı bekliyebilidğim kadar bekliycem
Bende aynı
Pazartesi açılıyor benim okul yavaş yavaş uyku düzenimi düzeltmem lazım kaç gündür gece 4 te uyuyorum öğlen 12 gibi kalkıyorum.
Hocam sizin oraya da yukarıdan gelo
Avrupa yakası bol bol nasiplenir inşaallah orası için fiyasko bir gün oldu. Banada düşerse 3 5 bir şeyler, hayır demem
Bu son sabahlama olacak
Sabaha kadar buradayız
Bu son sabahlama olacak
Cumartesiyi pazara bağlayan gece 2 ye kadar beklerim son kez sonra yatarım radara göre pazartesi öğle saatlerine kadar kesintiler artarak yağar muhtemelen sonra elvedaa 2025 kışı
Sabaha kadar buradayız
Oo üstatta geldi kocaeli tayfa zorttex avında
Oo üstatta geldi kocaeli tayfa zorttex avında
Kaçırır mıyız bu aksiyonu hocam ayıpsın
Gözlerimden uyku akıyor ama sarı kütle görme umuduyla bekliyorum
Eve yaklaşık 2 saat önce geldim ben gelirken acayip fırtınayla kar vardı göz gözü görmüyordu ana yollar bile bembeyazdı
Yalnız kütleler giderek büyüyor ve etkisini arttırıyor radarda baya bi belli oluyor önce sonra hali
Arkadaşlar sadece karadeniz üzerindeki kütlelere bakın
Yaklaşık 1 saat sonraki radar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arkadaşlar sadece karadeniz üzerindeki kütlelere bakın
Fragman bitti film başlıyor özlemişim şu radarı ya