Hocalarım Şubat ayının ilk haftasında Niğde için kar durumu muhtemel mıdır çünkü ilk hafta bütlerim var ve kar olursa muhtmeel online olacak yardımcı olabilir misiniz bana
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Siverek için böyle bişey mümkün mü?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şubat Son Günleri ve 26 Şubat Dikkat .
Sibirya sevenleri buraya alalım yavaş yavaş Sistemin da Adı Mor Treni olacak .
Diyagram Örneğine de Eklenecek Yakın Zamanda ....
26 Şubat öncesinde bı beklentiniz var mı hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İner mi acaba hocam
-
Bu arada kütle halen var ama yağış yokmuş
-
Mkaymaz21 hocam Sivereğin üstünde kaç defa yeşil kutle geldi tek gram yağş yok en az 10 cmlik yağıştan oldu siverek bunun sebebi nedir açıklayabilir misiniz?
-
Hocalarm Siverek'te halen bişey yokmuş neden böyle oldu ki
-
Hocam Siverekte de yaklaşık 30 40 mm kar bekliyorum son yılların en yüksek örtüsü oluşacak
-
240h yağış haritası atana Allah turuncu dek versin 😂
Çok amin
-
Yarın çok zor bı fizik sınavım var gelmiş burda ecmwf takip ediyoz gerçek sevdalılar anlar beni ancak 😂😂
-
240daki yağış nerelerde var bunu nasıl öğrenebilirim?
-
Şunun neresi kötü veya "çöp" ? model paylaşımında bölgecilik yapanın,veya model dışı yazanın mesajı uyarılmadan direk silinecektir.
Şükür beklediğim uyarı..
-
Demek ki ugursuzluk sendeymis =D .
Saka bir yana yazik olacak cidden gormemen.Ama 22-23-24 te de en az bunun kadar olmasa da yakin bir tablo gorebiliriz.Ona yetiş bari.
Bende bı uğursuzluk bende mi diye düşünmedim değil zaten 😂😂
İnşallah yetişebilirsem yetişeceğim
-
Bu geceki gfs gerçeğe en yakin guncellemedir.18-19 Boyle gelecek insallah
Ya hocam bu bı efsane yani ama çok üzgünüm bı yönden de memlekete olamicam salı günü snavlarm var halen ancak cuma giderim çok üzgünüm 40mm yağış fln vermiş galiba sivereğe çok büyük efsane
-
Ecmwf toplam yağış veya kar a nerden bakabiliriz