Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Resmi Gönderi

Güneydoğu Hava Tahmini
    Güneydoğu geneli de ayın 20 si öğleden sonra ve akşam saatleri itibarıyla soğuk havanın etkisi altına girecek. Özellikle Malatyadan başlayıp yağışlar kara dönecek. Kar detaylarından önce kuvvetli soğuklardan dolayı oluşacak şiddetli don ve buzlanma konusunda uyarımızı yapalım.

Ayın 20'si ve 21'i için bölgede kar beklentileri

Malatya 20-25 cm
    Adıyaman(yağışın sonları) 1-5 cm
    Şanlıurfa - (Siverek civarında geçişler olabiir)
    Diyarbakır 3-8cm (Kuzey kesimleri 20+)
    Bingöl 50+cm
    Bitlis 40+cm
    Batman 6-15 cm
    Siirt 25-30 cm
    Gaziantep 0-3cm
    Kilis 0 cm

• Hocam malatya da cuma günü yağış beklenmiyor acaba yarın akşamdan itibaren kar başlar mı?

• Eline sağlık hocam Akdenizde bı ab oluşsa bölge geneli gömülecek bu soğuklara Akdenizden ab patlama olasılığını da Sinan abim yorumlsn modeller bişey vermiyor

• Cumartesi akşamdan pazartesi sabaha kadar da aralıklarla kar olacak yarın ya da Perşembe günü yayında 😀

• Onu bekliyorum o yüzden tarih belirttim. Hadi inşallah onda da cm tahmini senden gelir hocam

Valla ben her yerin tahminlerini yapmak istemem sonra az olur çok olur kimseye ümit vermiyeyim 😀

• Resmi Gönderi

Eline sağlık hocam Akdenizde bı ab oluşsa bölge geneli gömülecek bu soğuklara Akdenizden ab patlama olasılığını da Sinan abim yorumlsn modeller bişey vermiyor

Şuan için görünüyor 19-20 hariç