Ben böyle bir soğuk ister miyim bilmiyorum 850 ne ise yer neredeyse ona yakın olacak.Bu şekil gelmesinde en önemli sebep ülkemize yerleşen sibirya termiği.İzlanda alçağı ile 2.Atak birleşti resmen.Acayip bir şekil oldu
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
300 saat Athena yer seveyesi lcc de atarmısın millet görsün balyoz inmeden yurt neyle boğuşuyor
-
Ben böyle görüntüleri daha çok seviyorum ama doğulu geliyor soğuklar direkt sınırda yok kırıntıymış yağış sıkıntısıymış direkt -8 girecek en az
-8 ile ilk sistem gelsin kayak yapacaksın
-
Ben hala ilk atağı istiyorum bu şekile gerek yok
-
282 izlanda dinamik alçak alanı yer seviye soğuğunu süpürüp arkasından polar atak indirmeye hazırlanıyor
-
276 oldu hala sibirya kar yağdırıyor
-
Siz galiba Baba Sibirya termiği ile yüzleşmediniz 2012 de ?
-
Eğer bu gösterdiği görüntü olursa İstanbul dahi çoğu merkez gündüz bile 0 ı geçemez siz neden balyoza kitlendiniz ?
-
Abartmıyorum rusya -15 c falan daha soğuk kış geçiriyor şuan.Ciddi bir ortalama belki daha da fazla olabilir
-
Bazen morluk değildir kar getiren böyle ince dokumalarla basınç dizilimlerinin de ayrıntısıyla kar yağar hem de adam gibi yağar
-
-6-8 de neden istanbul sahil bile buz gibi kar yağıyor görsün.
-
Athena 198 saat 2m sıcaklık europe lcc de atsana millet görsün
-
Buz gibi sibirya yükseği kırıntısı bile kar verdi
-
Bu arada 2 sistem bekliyorum diğeri de aralık son haftası gibi duruyor
-
19 u civarı önce balkanlar sonra ülkemizi etkilemesini beklediğim sistemin gücü -12 dir.Ortalama bölgeyi etkileme süresi 3 ila 5 gün aralığındadır. kısacası soğuk balkanlardan gelecek olup ülkemizin batı kesimlerinde hissedilir ani sıcaklık düşüşlerine sebep olacak..Dikkatli olunmalı.