Sinan hocam Çanakkale boşluğu dolmaz mi ya , bomboş bizim taraflar
ColdFire10 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Nedense sevinemiyorum siklonik yağış yok , olsada soğukla cakismiyor bursa tarafina batı karadenize yarıyor dek yağışları Çanakkale tarafı bomboş
-
Buradan bir 2017 çıksa siklonik sonra her yeri vuran dekler olur mu Sinan hocam
-
Abiler siklon girdiğinde soğuk girmiyor güney marmara olarak işimiz yine deklere kalmasın ya , siklon gelsin
-
Giden uçan daha bir şey yok
İnsAllah Sinan hocam , 2017 olmasın 2 gün kar yağaşı tüm stresimizi atar 12 saat çalışıp sosyal birşeyimin olmaması azcik depresif yapıyor kar yağarsa hiç biseyim kalmicak
-
Bu sistem de ellerimizden uçup gitti sanki
-
ColdFire10 kubas a gidebilme imkanin varsa. 1 saat sonra orda yakalayabilirsin. manyas rakimi yetmeyebilir sistem icin
Geçen gün oralardaydım abi , kubas , Çataltepe, hacı İbrahim güzel kar var , şuan çalışıyorum boşta olsam kacirmazdim sağol bilgilendirmen için
-
Sinan hocam güney Marmara olarak kar gorebilecek miyiz ?
-
İnsAllah bozuk cıktıdır bu
-
İnsAllah siklonik yağış alırız Sinan hocam,
-
bizim denizlerden hiçbir halt olmaz cidden. En son 2021 senesinde fazlasıyla aktif olan Ege denizi bir daha neden bilinmez ama aktif olamadı bir türlü(ara sira elbet üretim oldu ama sıklık çok azaldı) En son ne zaman şöyle adam akıllı Ege'den Marmara'ya doğru ilerleyen siklonik bir sistem gördük hatırlamıyorum 😓 Ne zaman ab patlatacaksın be Ege ..
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum , bilen hocalarimz aydınlatırsa sevinirim, yuksegin konumundan dolayı mı acaba
-
Ecmwf bozuk gelecek sanki doğulatıp kaçacak
-
Sinan Sinan abi , yardım et abi be , bu sistem batilamazsa biz yine bursa tarafına bakip iç gecircez , Manyas gölünün dibi boş
-
Benim alan yine kuru soğuk
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleyküm selam Sinan hocam , hayırlı günleriniz olsun imsAllah