Sinan abicim hayırlı sabahlar abi bişeyler yazmıcakmısın artık güzel bi sayfalar tarihler ve geçen seneki gibi örnek. Bir diyagram abicim
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Foruma giremedim bir kaç gündür şifreyi yazdım kabul etmedi neden acaba
-
- Resmi Gönderi
Foruma giremedim bir kaç gündür şifreyi yazdım kabul etmedi neden acaba
Dogru şifre ile girilmemesi imkansız,yine de teknoloji işi olabilir mi? olabilir Hasan ..
Sıkıntı ederse yine bakar Sinan başkan, Mahmut Sami usta
-
Dogru şifre ile girilmemesi imkansız,yine de teknoloji işi olabilir mi? olabilir Hasan ..
Sıkıntı ederse yine bakar Sinan başkan, Mahmut Sami usta
abi şifrem zaten baya kolay doğru şifre girdiğime eminim
-
- Resmi Gönderi
abi şifrem zaten baya kolay doğru şifre girdiğime eminim
Şimdi nasıl girdin
-
Şimdi nasıl girdin
Valla sinan abi bende bilmiyorum sürekli bastım bastım sonunda girdi
-
Şimdi nasıl girdin
Yav Sinan abi sitenin görünümünü mü değiştirirsin ne yaparsın profilime tıklayınca geç açılıyor stres oluyorum bir çözüm getirsen şuna
-
Selamün aleyküm cümleten , kış kendini hissettirir hissettirmez geldim aranıza , gerek 12 saat çalışmak gerekse yaz ayları nedeniyle uzun süredir yoktum insAllah herkesin sağlık ve sıhhati iyidir , sıcak ve güzel bir aile olarak insAllah bu kış herkesin gönlünce bol yağışlı karlı gecmesini Allahdan niyaz ederim
-
- Resmi Gönderi
Selamün aleyküm cümleten , kış kendini hissettirir hissettirmez geldim aranıza , gerek 12 saat çalışmak gerekse yaz ayları nedeniyle uzun süredir yoktum insAllah herkesin sağlık ve sıhhati iyidir , sıcak ve güzel bir aile olarak insAllah bu kış herkesin gönlünce bol yağışlı karlı gecmesini Allahdan niyaz ederim
Aleykümselam, hoşgeldin..
İnşaallah diyelim iyi dileklerine abim.
-
ColdFire10 aleykümselam, hoşgeldin.İyi akşamlar HS ailesi
-
- Resmi Gönderi
2022-2023 Kış Tahmini
Revize buyurun bakın
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
New York Buffalo da önümüzdeki günlerde göl etkisi kar yağışlarıyla ciddi miktarda kar birikimi oluşacak takibe değer duruyor
-
Sinan abi sadece 6 ocakmı var ve örnek diyagramlarda gelicek mi
-
Bu kurak günlerde şöyle tuhaf bi kare atalım. Animasyon gibi bir kare ama gerçek. Ardahan kura nehri üzerindeki 2 dağın buluşması.
hayırlı cumalar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -