Iyi geceler abi Allah rızası için cevaplar mısın
İzmire kar şansı var mı yarın ya da şubat basi
Salih Bünyamin beyi şimdi dinledim İzmir kar yok dedi. Allah rızası için sorma artık.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturIyi geceler abi Allah rızası için cevaplar mısın
İzmire kar şansı var mı yarın ya da şubat basi
Salih Bünyamin beyi şimdi dinledim İzmir kar yok dedi. Allah rızası için sorma artık.
İstanbul tekrar başlıyor. Radar dolmaya başladı. Özellikle yarın 3 saatte 20 30 cm nasıl örtü olur herkes görecek.
Üsküdar Kadıköy hattı şuana kadar çok kötü 1cm yağdı
Boğaz hattının 2 yakasıda yarın etkilenecek
Hep öyle deniliyor ama işin sonu hüsran. Üsküdar boğaz hattı kabul edilmiyorsa tabi bilemem.
Üsküdar da 1 cm anca var hatta eriyor bitti bitecek. Sistem bazı ilçeler hariç kestane oldu
Daha Çok GösterYarından itibaren başlayacak soğuk ve yağışlı hava tüm yurtta etkili olacak.
Adana Mersin Antalya İzmir Hatay'da kar görülecek. Hatta örtü ihtimali de var.
Sistem kutup soguklariyla geliyor. İç bölgeler aşırı soğuk olacak. Geceleri eksi 20 dereceyi gören yerler olacak.
Batı karadeniz, Güney marmara İç Anadolu'nun Doğusu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde örtü miktarı +30 cm olacak.
Trakyanin batısı ile kıyı Ege kardan en az etkilenecek bölge olacak.
İstanbul'da yarın öğlenden sonra başakşehir bahçeşehir gibi karasal yerlerden kar haberleri gelecek. Akşam tüm İstanbul genelinde yağış kara dönecek.
Cumartesi sabahı tüm İstanbul geneli beyaz örtüye uyanacak.
Kar yağışı aralıklarda 27 ocağa kadar devam edecek. Özellikle pazar p.tesi ve salı günleri deniz etkili kar yagislari İstanbul'da hayatı sekteye ugratabilir.
Cm vermiyorum herkes kartopu oynayıp kardan adam yapabilecek.
P.tesi ve salı günü için özel uyarı gerekebilir. Pazar aksami bakacağız.
Bitmedi. Şubat'ta ....
Eline sağlık üstad. Pazar günü beklediğin dek ler Üsküdar sahil gibi şansız yerlere vurur mu. Genelde dek konusunda şanssızız
Pazartesi ve salı günü etkin kar bekliyorum İstanbul adına..
Kıyılar dahil mi?
Arkadaşlar heryer kar görecek..Kar görmeyen yer kalmayacak..Önceki afet çıktılarını görüp kötü diyenler 20-30 cm beğenmiyorsa yapacak birşey yok.İstanbul sahil kesimi dahil 15-20 cm kar görecektir..
Üsküdar merkez olarak asfaltı kapatsın yeter bana. Dek olmasın ama. Dek hiç yaramıyor bize. Gerisi nankörlük olur
23-24-25-26 hatta 27 sisteminde kıyılar adına içime sinmeyen şeyler var..Diğer iç kesimler de ciddi kar birikimleri olabilir muhtemelen sistem perşembe rayına oturacak
Kıyılar zaten hep sıkıntı. Hele Üsküdar ...
Z.burnu Bakırköy Üsküdar sahillerde dahil olmak üzere 18 inde örtüye hazır olsun.
Üsküdar örtü alırsa o sistem İstanbul efsanesi olur :D
Squad oynayan var mı?
Üsküdar bol bol kar almış zaten o da buna ek olucak kütle geniş olduğu için bir çok yer etkilenicek bu cephede
Fıstıkağacına gel bak bakalım 2 cm anca yağdı. Çimenler bile beyazlamadı tamamen
oklüzyon Üsküdar a gelir mi yoksa Avrupa yı mı izleriz yine
vermeyin
Kıyılar için sorunsuz gelir inşallah
Yağacak karlar Eren kardeşimizi mutlu edip şifasını verir inşallah .