Hayırlı Geceler HS Ailesi
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fenerbahçe’yi tebrik ederim lakin unutmamak lazım Rizespor lig sonuncusu bana kalırsa ben normal karşılarım bu golleri ama haftaya Antep zorlayabilir ondan sonra ki hafta Beşiktaş bana sorarlarsa bu 2 maçtan birinde mutlak puan kaybedecektir
-
Vay CFS bey bizi soğukta bırakmış
-
Karagümrük yanıyor polis beni arıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ÇOK YAKINDA . . .
sabırsızlıkla bekliyoruz

-
çok zor yılbaşı çekilişi bence olmaz gibi
-
Trabzonspor’da başkanlık seçimi sona erdi
Yarışa tek giren Ahmet Ağaoğlu yeniden başkanlığa seçildi. Ağaoğlu 3 yıl daha Trabzonspor’un başında olacak
-
ECMWF Güncellemesine Başladım Haydi Sinerjiye
-
herkesi yorum konusuna bekliyorum güncelleme devam ediyor
-
Endonezya'da bulunan semeru yanardağı patladı tekrar büyük bir doğa olayıyla karşı karşıyayız
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Şimdi bu durum bizim hava olaylarımızı soğuk durum artar mı
-
Trabzonspor 27 maçtır namağlup yoluna devam ediyor ve bugünkü maçtan sonra kulüp rekorunu egale etti
-
Trabzonspor'un net borcunun, 1 milyar 481 milyon 471 bin 248 lira olduğunu açıklandı.
(95 Milyon Euro)
Çok takılmamak gerekiyor artık yav tl Euro farkı ne böyle ya uğurcan la Abdülkadir satılsa yarıya düşecek gibi duruyor
-
ANALİZCİ Yasin Marul Realistic Doğum Gününüz Kutlu Olsun
-
Bu da benim sinerjim
Ayın 23 ile Ocak 15 arasında bir sistem gelecek sistem de -25 ler görecez
-
ZTK’da 5. Eleme Turu Müsabakaları Eşleşmeleri Belli Oldu
Bu Turda Avrupa’ya Giden 5 Takım da Yer Aldı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.