ŞEN OLA CİMBOM ŞEN OLA!
NAMAĞLUP LİDER GALATASARAY! 💛♥️
Fatih hoca, bizim de kendimize göre hayallerimiz var der.. Neden olmasın ki önümüz açık son 16 'dayız daha iyisi de olacak inanıyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞEN OLA CİMBOM ŞEN OLA!
NAMAĞLUP LİDER GALATASARAY! 💛♥️
Fatih hoca, bizim de kendimize göre hayallerimiz var der.. Neden olmasın ki önümüz açık son 16 'dayız daha iyisi de olacak inanıyorum.
TS li olarak grubu namağlup bitiren Galatasaray ı tebrik ederim
yolun sonuna kadar yıkılmadan devam
💙❤💛
Şirketimiz ile serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Jean Evrard Kouassi arasında 3,5 yıllık anlaşma sağlamıştır.
Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;
2021-2022 futbol sezonu için500.000.-Euro garanti ücret,
2022-2023 futbol sezonu için 1.000.000.-Euro garanti ücret,
2023-2024 futbol sezonu için 1.000.000.-Euro garanti ücret,
2024-2025 futbol sezonu için 1.000.000.-Euro garanti ücret, ödenecektir.
Ayrıca, futbolcuya 2021-2022 futbol sezonuiçin 200.000.-EURO, diğer her bir sezon için yıllık 400.000.-EURO imza ücreti ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olansözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık ücretin %10'u ödenecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Ülke Puanı Sıralaması Gurup Sonu
Hangi Ülke'nin Nerede Kaç Takımı Var (2 Takımı Olanlar Belirtilmiştir)
ve bildiğim kadarıyla Play-Off larda ülke koruma sistemi yok
UEFA, uygun bir tarih bulamadığı için Tottenham - Rennes maçının oynanmaması yönünde karar aldı.
UEFA Disiplin Kurulu, önümüzdeki günlerde maçla ilgili toplantı yapacak ve sonuç için kararını açıklayacak.
Konferans Ligi G Grubu'nda Rennes son hafta öncesinde 11 puanla liderliğini garantiledi. İkinci sıradaki Vitesse 10 puanla grubu tamamladı. Maçı eksik olan Tottenham'ın ise 7 puanı var. Tottenham'ın gruptan çıkmak için Rennes'i yenmesi gerekiyordu.
UEFA, uygun bir tarih bulamadığı için Tottenham - Rennes maçının oynanmaması yönünde karar aldı.
UEFA Disiplin Kurulu, önümüzdeki günlerde maçla ilgili toplantı yapacak ve sonuç için kararını açıklayacak.
Konferans Ligi G Grubu'nda Rennes son hafta öncesinde 11 puanla liderliğini garantiledi. İkinci sıradaki Vitesse 10 puanla grubu tamamladı. Maçı eksik olan Tottenham'ın ise 7 puanı var. Tottenham'ın gruptan çıkmak için Rennes'i yenmesi gerekiyordu.
Ee yazı turamı atacaklarmış🙄olmadı fifa 2021 oynasınlar karşılıklı teknik direktörler
Ee yazı turamı atacaklarmış🙄olmadı fifa 2021 oynasınlar karşılıklı teknik direktörler
Eskiden yapılırdı yazı tura bu arada uzatmalar yokken hatta bir takım ve ya ülke bu sayede şampiyonluk elde etti
Trabzonspor yenildi mutluyum ama neden Trabzonspor’un üstünde mağlup olmama serisinin yükü vardı şimdi bu yük kalktı takım da artık rahatladı
Farklı bakış açısı ( bahane ) dedim ven ben buna .
Trabzonspor yenildi mutluyum ama neden Trabzonspor’un üstünde mağlup olmama serisinin yükü vardı şimdi bu yük kalktı takım da artık rahatladı
Herseyin bir ilki vardır ve herşey 1 ile başlar,İyi de , kötü de..Aman arkası da gelmesin yani acaba yine mi demeye başlanırsa işler karışır.
Yani takım rahatladı mı?yoksa bir "acaba"şüpheleri mı debreşecek?
Farklı bakış açısı ( bahane ) dedim ven ben buna .
Sıkıntı yok hocam benim için yeterki spor konusunda asayiş sağlansın sinirlerin gerildiği anlar oluyordu ben de bu asayişi sağlamakla yükümlüyüm o yüzden sinirim olsa da içinde tutmak zorundayım buraya da düşündüklerimi yazmalıyım ki gerçekten de böyle düşünüyorum bir ara Erman Toroğlu söylemişti mantıklı gelmişti bana
Eskiden yapılırdı yazı tura bu arada uzatmalar yokken hatta bir takım ve ya ülke bu sayede şampiyonluk elde etti
1954 dünya kupasında Türkiye ispanyayı yazı tura ile elemiş.
1954 dünya kupasında Türkiye ispanyayı yazı tura ile elemiş.
uzatma olsa yenemezdi kesin bir tek şans orada bize gülmüş