Semih Ö. Gefs 26. Senaryodaki yağışları gördün mü inşallah öyle gelir.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
20 21 22 arasında istanbul -10 -12 arası gördüm yanlışsa kusura bakmayın ama mgm ve hava durumu uygulamaları + dereceler gösteriyor 850 de -10 -11 üstü varken hep 0 ın altında kalmaz mı? geçen sistemde bile 0 dereceye düştü esenler
O en yüksek sıcaklık olarak gösterilen değer öğlen bile bir yağış girse o anda - li değerler görülecektir.
-
Arpage
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu cidden fena benim konuma fenasal şeyler yapar.
-
Vay be böyle bir tablo bidaha ne zaman çıkarki bize
Bu tablo böyle çıktı da noldu sonu fiyaskoyla bitti
-
Ben bunu unutmuşum
Bu kazık bu fiyasko unutulur mu Sinan başkan
-
Sanırım bize yine şundan oluyor aklıma geldikçe delirdiğim şubat 2021 sistemi. Yine hüsran feryat figan kalbim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam bugünlük atılmasına izin verildi ondan
Tamam ben görmemişim kusura bakmayın
-
Arkadaşlar 100 kere söylendi meteociel de güncellenmeden paylaşılmasın diye neden böyle yapıyorsunuz.
-
ARPAGE gibi gelirse en az yarım metre bakalım vuracak mı bu topaç bize Snow Hound
Sabah öğlen akşam hep verdi umarım vurur çok efsane olur.
-
Athena bu kış rütbeyi hak ettin. Ayrıca eline emeğine sağlık.
-
Hocam az onceki gfs den sonra da keyfiniz yerine gelmedi mi?
Hayır gelmedi. Beklentim daha yüksekti bu sistemden
-
Bu güncelleme beni şu ana kadar hiç tatmin edemedi maalesef vadeye kaldı 3 4 gün hala gönül rahatlığı ile goll diyemiyorum işimiz aşırı derecede şansa kaldı. Gerçi hep şanstı o da ayrı bir konu.
-
Semih Ö. GFS akşam Cumartesi gününe geldik hala tatmin edici bir yağış gözükmüyor
-
Snow Hound Icona bak
Vortex mi vermiş yoksaa 😎
-
Konumum adına bu sistem muamma görücez bakalım diyorum
Ecmwf gibi olmaz umarım. GFS gibi olursa yine idare eder. Arpege'de vortex vermiş cumartesi gününe ne olacağı belli olmaz