- Resmi Gönderi
Sitede bir sıkıntı mı oldu 31 aralıktaki bildirim tekrardan geldi bana
Olabilir pek takip edemedim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSitede bir sıkıntı mı oldu 31 aralıktaki bildirim tekrardan geldi bana
Olabilir pek takip edemedim
Sitede bir sıkıntı mı oldu 31 aralıktaki bildirim tekrardan geldi bana
En büyük sıkıntı bende. Model sayfasına fotoğraf atamıyorum.
En büyük sıkıntı bende. Model sayfasına fotoğraf atamıyorum.
İndirip atmayı denedin mi yoksa copy paste de mi oluyor sadece ?
İndirip atmayı denedin mi yoksa copy paste de mi oluyor sadece ?
Multi takılıyor sıkıntılar.
Multi takılıyor sıkıntılar.
Rütbe atladıktan sonra mı oldu yoksa öncesinde var mıydı
Twitterdan gördüğüm kadarıyla instagram keşfette son günlerde epey bir sorun varmış. Çok aktif kullanmadığım bir platform. Kullanan milyonlarca insanın içindeki küçük çocuklarıda düşününce, bu tarz ufak görünen sorunlar çok büyük kitlesel sorunlara yol açabilir. Bakalım META ceza alacak mı ?
İnanılmaz saçma içerikler var…
Twitterdan gördüğüm kadarıyla instagram keşfette son günlerde epey bir sorun varmış. Çok aktif kullanmadığım bir platform. Kullanan milyonlarca insanın içindeki küçük çocuklarıda düşününce, bu tarz ufak görünen sorunlar çok büyük kitlesel sorunlara yol açabilir. Bakalım META ceza alacak mı ?
İnanılmaz saçma içerikler var…
Bu gönderi beni rahatsız etti secenigini seçtikçe istemediğim içerik görüntülemesi daha çok artıyor
Bu gönderi beni rahatsız etti secenigini seçtikçe istemediğim içerik görüntülemesi daha çok artıyor
Ben reels neredeyse hiç kaydırmam. Arkadaşlarım dün grupta konuşuyorlardı. Zamanında içerik ürettiğimiz bir hesabımız vardı, onun keşfeti çok fena haldeymiş.
Rütbe atladıktan sonra mı oldu yoksa öncesinde var mıydı
Hatırlamıyorum bir sabah kalktım Ecmwf güncellemesini paylaşıyordum 72h kadar geldikten sonra paylaşamamaya başladım
Hayırlı akşamlar.