Merkezde yagmur inmeye basladi
jubayl tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bende beklemedeyim ama hava inat ediyor kutleler erimeden yagmasi lazim...
-
#Sahutt Merkezde sicaklik 4 derece
Saat 11 kadar zamanimiz var derece yukselmeden yagmasi lazim radarda hareketlilik var insallah busefer
Olacak gibi bakalim
-
Herkese Gunaydın Sabah Hatay merkezde hem soguk hemde bulutlu bakalim bugun seyirlikte olsa karla karisik yagmur yagacakmi🤔
-
#Sefakazancc Kuzeyli hava Hatay da eger kuvvetli olmassa yagisli kutleyi guneye atamaz ama benim sahsi tahminim kar icin radar i takip etmen olacak..
-
Defne..132
Antakya 63
Samandag 54
Yayladaği 57 mm
Yagis devam ediyor..
-
Masaallah eski Hatay yagmurlari genelde boyle yagar ,ama bu son 2senedir berbatti,
Kendine geldi Hatay devami gelir insallah..😀😀😀
-
Hatay olarak kar icin en iyi tahmin
Tecrube ettigim kadariyla ayni gun bakmanizi tavsiye ederim.gecen sene tam sabahlayen lapa lapa kar basladi radar a baktigimda kutleler eriyemey baslamisti, 1 saat sonra hava acti ve hayalimiz kursagimizda kaldi.
Radar,2m,850hp,durumlarina ayni gun bakin gerisi kolay gelir zaten
Ama bu seneden umutluyum,modellerde sıkinti olmassa
Hatay merkeze benim sahsi tahminim kiş boyunca 3 kere kar yagacagini tahmin ediyorum insallah tutar..
-
Sahutt is güc allaha sukur sıkıntı yok
Zaman buldukca geciyorum hava aski oldugundan elimden geldigince gecmeye calisiyorum kendine iyi bak...
-
Sahutt tekrar hosgeldin eski gorevinde basarilar dostum...🎉🎉🎉🎉🎉🎉👏
-
Haydi artik bekleye bekleye saclarim beyazlasti
Ver artik sistemleri😆....
-
Daha az once cocuklarimi okula goturdum herkes okulda tatil yok
-
Yagmur yagmur baska birsey istemiyoruz,
Sonrasinda zaten aralik ta kış a giriyoruz.
Heryerde kuraklik var ilk etapta yagmur yagmasi lazim
-
Akdeniz ulkeleri kac aydan beri yagisli
Ge gör ki(Türkiye'deki akdeniz ve ulke genelinde yagmur yok inanir gibi degil kurak ve soguk..
-
Soguk olmuyor kasim ortasinda soguklar gelecekmi oda kesin degil
Kesin olan acilen Turkiye geneline yagmur lazim acil bir sekilde yagmasi lazim.insallah en kisa zamanda olur eger olmassa hem tarimdan herseyden zarar gorecez özellikle Yaz mevsiminde..