- Resmi Gönderi
Hava çok soğuktu bugün bu arada. Öğlen de fırtınaya hırkalar ile yakalandık. Ani sağanak yağış ve çok şiddetli rüzgar oldu. Yemek yemeye giderken su olduk ☹️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHava çok soğuktu bugün bu arada. Öğlen de fırtınaya hırkalar ile yakalandık. Ani sağanak yağış ve çok şiddetli rüzgar oldu. Yemek yemeye giderken su olduk ☹️
Zorun ne antalya neden 20 derecesin sabahın 10'unda
Bu sezon baya sessizleşmiş burası
Zamanı gelince şenlenir sizlerle
Eski hesabına giriş yapabilirsin daha önce sana yazdığım şifreyle ..Olmazsa yine bir şifre verelim bu nickine benzeyen Sefa kazancc için
Hocam ona çok denedim de giremedim bir türlü
Ben yokum. Bi döneyim o zaman gör😜😜🏃🏻♂️
Bakayım bir daha ama olması lazım
Bir daha dene
Bak sana özel mesaj attım giremedim dediğin nick ile
sefa kazancc olan nick ile gir
Bu nickinle aynı sadece isim ara vermişsin o kadar
Girdim
Hoşbuldumm😊
Şahut hocam o kadar mont aldım bütün yağışlar gitti
Şahut hocam o kadar mont aldım bütün yağışlar gitti
Gelir illaki hocam. Siz saklayın montunuzu. Hatta ben şimdi mont giyiyorum. Sabahları çok soğuk oluyor
Akdeniz ulkeleri kac aydan beri yagisli
Ge gör ki(Türkiye'deki akdeniz ve ulke genelinde yagmur yok inanir gibi degil kurak ve soguk..
Akdeniz ulkeleri kac aydan beri yagisli
Ger görki(Türkiye'deki akdeniz ve ulke genelinde yagmur yok inanir gibi degil kurak ve soguk..
Aynen öyle. Mesela bulunduğum yer ufak tefek atıştırmalar dışında yaklaşık 8 aydır yağış almadı. Daha önce bu kadar uzun süreli bir kuraklık hatırlamıyorum. Ama akdeniz ülkeleri değilde doğu akdeniz ülkeleri esas bu kuraklıktan etkileniyor diyebiliriz. Çünkü giritin batısında başka bi dünya vardı sürekli sistemler indi oralara. Ama bi türlü akdenizin doğusuna sokulamadı bu sistemler. Cuma gününden itibaren bu bereketsiz döngü geçte olsa biraz kırılacak gibi.