Hatay bolgesi tamami hava buz gibi yagis baslamak uzere kar yagisi baslamak uzere beklemedeyiz
jubayl tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hatay havaalani 3 derece ve hatay merkez de 4 dereceye kadar dustu sicaklik dusmeye devam ederse kar tanelerini gorecez insallah..
-
Hatay anlik 5 dereceye kadar indi yarin gecede karlakarisik yagmur ihtimali var.
Bu gecede sicaklik inmeye devam ederse hava da da olsa kar tanelerini gorebiliriz🤲
-
Gecende yazdim rahat olun o sene bu sene carsamba yarin aksam senaryolari cerceve yapin dogu akdeniz icin
Hatay da amanoslarda yogun kar devam ediyor bizim icin altin degerinde😀
-
Valla ben cumartesi ve pazar gunu en kotu karlakarisik yagis bekliyorum Hatay merkeze bide modeller carsamba gunu rayina oturur bu sene hava da tutarsizlik var kafaniza takmayin bu sene subat ayi muhtesem gecme ihtimali cok yuksek insallah.
-
Sahutt gecmis olsun acil sifalar kardesim
-
Hatay da oraj var 🤲🤲🤲
-
Gecmis olsun Sahutt
kardesim acil sifalar diliyorum ...
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Arabistan in baskenti Riyad in,bir bedevi vatandasin yagmur sevinci ...
-
uman ın masallahi var
Bizim Turkiye me bak yagis sadece marmara bolgesinde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Uman dasiddetli yagislar devam ediyor, daha da artarak devam edecek...
-
Hatay İcin insallah bu sefer tutar, gecen mgm 5 gun yagmur gosterdi hic yagmadi sadece dag taraflarina yagdi ...
-
Kesin Baskan in bize iyi haberleri var 😎😎😎😎
-
Ürdun de kum firtinasi...
-