- Resmi Gönderi
Beklentimi en düşükte tutucam diğer türlü moral bozuyo gerçekten
En uygunu. Yağışımız var. Önümüzde takibe değer koca bir Şubat ayı var. Vs vs. Ki Şubat'ın ilk haftası kaçırdık diyelim. Bırakacak mıyız takibi? 9 10 Şubat?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBeklentimi en düşükte tutucam diğer türlü moral bozuyo gerçekten
En uygunu. Yağışımız var. Önümüzde takibe değer koca bir Şubat ayı var. Vs vs. Ki Şubat'ın ilk haftası kaçırdık diyelim. Bırakacak mıyız takibi? 9 10 Şubat?
Adana-Feke İlçesi İnderesi Yaylası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Önceki sayfada kalmasın
Valla ben cumartesi ve pazar gunu en kotu karlakarisik yagis bekliyorum Hatay merkeze bide modeller carsamba gunu rayina oturur bu sene hava da tutarsizlik var kafaniza takmayin bu sene subat ayi muhtesem gecme ihtimali cok yuksek insallah.
Takibe devam tabi ki umarım dediğin gibi olur hayırlısı bakalım
Valla ben cumartesi ve pazar gunu en kotu karlakarisik yagis bekliyorum Hatay merkeze bide modeller carsamba gunu rayina oturur bu sene hava da tutarsizlik var kafaniza takmayin bu sene subat ayi muhtesem gecme ihtimali cok yuksek insallah.
Aynen katılıyorum hocam. Karla karışık yağmuru takip ederiz. Olmadı bineriz Harbiye dolmuşuna gideriz harbiyeye 😝😝
Gece guncellemesini takip edelim.
Gece guncellemesini takip edelim.
Ben buradayım. Bilgilendirme yaparım elden geldiğince
Sibirya verdi. İlk 240 içinde 234.saatte kar verdi Hatay merkeze
Ben buradayım. Bilgilendirme yaparım elden geldiğince
kahramanmaraşa ne söylersin hocam
kahramanmaraşa ne söylersin hocam
Yarın akşam merkeze kar ihtimali var. Ayın 4 ünden sonra sıcaklık sorunu olacağını düşünmüyorum. Güzel görünüyor Maraş
Sibirya verdi. İlk 240 içinde 234.saatte kar verdi Hatay merkeze
Bizim hayaller yine yarınlara kaldı yani.
Bizim hayaller yine yarınlara kaldı yani.
Vade kısaldıkça uzuyor. Elbet gülecek yüzümüz işin sonunda
Hayırlı geceler olsun. Sabah ufak bir işim var. Evden çıkmadan sabah güncellemesini değerlendirme şansım olur. Ecmwf'ye yetişemem.. Sabah ola hayrola
GFS 6 Şubat akşamı ve 7 Şubat'ı işaret ediyor yeniden. Soğukları artırmış. Kar olasılığı da arttı o tarihe.