arkadaslar dogum gunleriniz kutlu olsun.
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
gunaydin. hade uyanin artik nerde ne olmus ne bitmis merak icindeyiz. bolu yolu acildimi en son 1 metreydi

-
Ben sana diyorum gfs babadır diye
ecm tas yesin
dede modeli o
bize taze kan genc cesur modeller lazim
-
Günaydın. Değiyor
eee 2 haftadir bunu takip ediyosun sahut. bende senin yazilarini takip ettim degecegi belliydi. ayriyetten tebrikler

-
gonunuz aydin. sabahcilara gunaydin
-
Aslında en iyisi radar takibi yapmak ama işte insan rahat edemez illa teyit istiyor :olumlu:
evet ama benimki biraz daha farklli.
ben uykudan uyanyorum pencereden bakiyorum yagis var sonra acaba ruyamiki diyorum aciyorum radari kutle varsa teyit ediyorunm. tamam gercekmis ruya degil gibisine....

-
gelde uyu uyuyabilirsen. 5 kere kalktim tam pencere takibi yapiyorm

gunaydinlarrrrrrrrrrr
-
48 saatlik nobetten sonra uyku vakti geldi. dekler bursa ya kar birakicak anlasilan sabaha kada az onceki gibi 2-3 kutle devirsek 20 cm i gecer ki ben yarin sabah ogle aksamdanda daha umutluyum. suan 10-15 cm kadar oldu bahcemde ilk zayif dekler ile. her keze iyi geceler
-
bursada sabahtan bu yana kar hicdurmadi ince ince yagdi fakat 1 saat once deklerle birlikte cogaldi ve suan gorukleyi guzel bir kutle dovuyor 15-20 dk dir 5cm koydu uzerine.
-
Senin haller devam ediyor malum .. Vücut taşıyor ki ayaktasın ,yoksa bir şekilde uyku moduna geçer mecburen..
abi kar yagarken ruyamda yogun kar bastirmis goruyorum hemn uyaniyorum
-
Bı uyutmadin , kalktık işte
iyi günler herkeseabu ben 2 saat uyudum bugun birde bana sor uyumaya calisyorum uyuyamiyorum.

-
gunaydin millet. uyanin hadi radarda bosluk yok

-
Yok haklısın ,her zaman olmaz zaten, yıllardır eski sistem ve seneleri sayiklar herkes Mehmet :olumlu:
cok bekledik abi olsun artik.

-
ne dersiniz arkadaslar seneler sonra hatirlayacakmiyiz bu sistemi ?
sistem ici surprizlerde yasariz bellimi olur
o potansiyel var ama deilmi. benmi biraz abartiyorum kendimce bilemedim -
yerler tuttu bole yagarsa trafik kilitlenir ama baya yogun